Service
Winkelmandje
Menu

Voerautomaten voor Honden

Een keer niet thuis om je hond eten te geven? Met een automatische voerbak krijgt jouw viervoeter op tijd eten en kun je met een gerust hart van huis. Bij Medpets vind je automatische voersystemen in verschillende vormen en maten. Bekijk snel ons assortiment en laat jouw hond genieten van zijn maaltijd, ook wanneer je een keer niet thuis bent! 

Meer informatie

1 - 16 van 16 Producten

Maak het voeren van je huisdier eenvoudig, nauwkeurig en plezierig voor jou en je hond. Ontdek onze collectie automatische voerbakken en geef je harige vriend de voedingsroutine die hij verdient, zonder enige stress of zorgen.

Onze automatische voerbakken zijn niet zomaar voerbakken; ze zijn ontworpen om het voeren van je hond te vereenvoudigen en aan te passen aan jullie drukke levensstijl. Of je nu lange werkdagen hebt, een onregelmatig schema hebt, of gewoon wat extra gemak zoekt, onze voerbakken bieden een betrouwbare oplossing. Meer flexibiliteit voor jou én meer regelmaat voor je hond die elke dag op tijd de maaltijd krijgt.

Vaste tijdstippen 

Een automatisch voersysteem kun je vooraf instellen op tijd, dit is ideaal wanneer je niet thuis bent. Op deze manier krijgt je hond gegarandeerd op tijd eten. 

Overeten 

Stopt jouw hond niet met eten? Dan kan een automatische voerbak een uitkomst bieden. Hiermee kun je namelijk de porties aanpassen en voorkomen dat jouw viervoeter overeet. 

Meerdere honden 

Heb je meerdere honden en wil je voorkomen dat ze elkaars eten opeten? Dan is de SureFeed Microchip Voerautomaat iets voor jou! Door middel van een microchip krijgt alleen de hond met een herkende microchip toegang. 

Water dispenser  

Naast voerautomaten voor honden hebben we bij Medpets ook water dispensers in het assortiment. Zo heeft jouw huisdier de hele dag toegang tot vers water. Daarnaast is het ook handig om te controleren hoeveel water jouw huisdier binnenkrijgt.