Service
Winkelmandje
Menu

Katten hangmat

Katten vinden het fijn om ergens te liggen waar ze overzicht hebben, dit is vaak niet op de grond. Een hangmat zorgt ervoor dat ze hoger liggen op bijvoorbeeld een warm plekje aan de radiator, het raam of de muur.

Meer informatie

1 - 10 van 10 Producten

Een hangmat voor uw kat

Ook voor huisdiereigenaren die weinig plek hebben voor nog een extra kattenmand, is een hangmat een ideale oplossing als u de hoeveelheid slaapplaatsen van uw kat wilt uitbreiden! Veel van deze kattenhangmatten zijn makkelijk te bevestigen aan een radiator, het raam of de muur zodat uw huisdier vanuit een hoger slaapplekje overzicht kan houden over de ruimte.
Er zijn veel verschillende producten die als hangmat dienen voor uw kat, bekijk bijvoorbeeld eens de Designed By Lotte Hangmat Gaia. Deze kattenhangmat staat op houten pootjes en kan tot ongeveer 8 kilo dragen!

Radiator hangmat kat

Wilt u uw kat voorzien van een lekker warm slaapplekje bij de verwarming? Doordat ze makkelijk aan de radiator te bevestigen zijn en ze vaak ook nog verstelbaar zijn, is een hangmat voor uw kat een leuk alternatief voor een slaapplaats voor uw kat. De radiator hangmatten komen in veel verschillende soorten stofjes, zo is de Beeztees Radiatorhangmat Schapenvacht gemaakt van schapenvacht wat zorgt voor nog meer comfort!

Kattenhangmat muur

Wilt u graag van uw huis een klim-, krab- en speelparadijs maken voor uw kat? Met behulp van een kattenhangmat die te bevestigen is aan de muur, zoals de Trixie Krabhangmat voor Muurbevestiging, zorgt u voor een extra plekje waar uw kat kan slapen of zich veilig voelt om zichzelf even terug te trekken. Bij veel van deze kattenhangmatten voor aan de muur zit wandmontage bijgeleverd.