Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Medische Hulpmiddelen Hond

Meer informatie

1 - 24 van 53 Producten

In de categorie medische hulpmiddelen voor honden vindt u verschillende hulpmiddelen voor het toedienen van bijvoorbeeld tabletten, vloeistof of poeder. Zo zijn er lege, eetbare capsules die u kunt vullen met vloeistof of poeder. De capsules zijn gemaakt van gelatine en lossen vanzelf op. Een andere mogelijkheid voor het toedienen van tabletten is de Easypill. Dit is een kneedbare, deegachtige substantie waarmee u de vorm en smaak van een tablet kunt maskeren. Door de Easypill om een tablet heen te kneden alvorens u het aan uw hond geeft, vergroot u de kans dat uw hond de tablet in de bek wil nemen en doorslikt. Ook de pillenschieter kan een uitkomst zijn. U klemt de pil in de punt van de pillenschieter, vervolgens opent u de bek van uw hond en brengt de pil met de pillenschieter zover mogelijk achter in de keel. Zo moet uw hond het medicijn wel meteen doorslikken en kan het niet meer uitgespuugd worden.

Andere medische hulpmiddelen die van pas kunnen komen, zijn bijvoorbeeld een thermometer, tabletdeler, nageltang of latex handschoenen.

Ook de Carelift behoort tot de categorie medische hulpmiddelen voor honden. De Carelift biedt ondersteuning aan oudere, gewonde of invalide honden. Het harnas wordt bevestigd om de voor- en of achterhand van de hond, zo kunt u uw hond optillen of ondersteunen tijdens het lopen.

Puppy’s

Speciaal voor de mensen met nestjes puppy’s, heeft Medpets.be een ruim aanbod met diverse materialen die u nodig heeft bij een nestje. Denk hierbij aan thermometers, onderleggers, warmtelampen en puppy flesjes. Ideaal om te gebruiken als u een pup moet bijvoeren! Daarnaast is het ook gemakkelijk te combineren met één van onze varianten aan puppymelk.