Service
Winkelmandje
Menu

Voerbakken en drinkbakken voor katten

In welke voerbak serveert u uw kat zijn maaltje? Medpets heeft een grote selectie voer- en drinkbakken, in verschillende soorten en maten, speciaal voor uw kat! Bekijk snel ons volledige assortiment!

Meer informatie

1 - 24 van 116 Producten

Anti schrokbak

Etenstijd! U vult het bakje van uw kat met brokjes en uw harige vriend komt enthousiast aangelopen of staat al ietwat ongeduldig te wachten op zijn maaltje. Zodra u het bakje neerzet begint uw huisdier gulzig te eten. Nog voordat u de zak heeft kunnen opbergen, heeft uw huisdier zijn bak al leeg. Herkenbaar? Een anti schrokbak kan dan uitkomst bieden. Slowfeeders als de Catch Interactive Cat Feeder zorgen ervoor dat uw kat minder snel eet. Deze voerbakken vormen een ‘doolhof’ of puzzel, waar uw kat zijn maaltje uit moet halen. Zo kan hij nooit teveel voer in één keer opnemen.

Automatische voerbak

Voerautomaten zijn erg handig als u uw kat graag op vaste tijdstippen eten wil geven, ook al bent u niet thuis. Deze slimme voerbakken voorzien uw kat op vooraf ingestelde tijden van eten. Wanneer u meerdere huisdieren in huis heeft en u één van uw dieren specifiek wil voeren, is de SureFeed Microchip Voerautomaat dé perfecte oplossing! Deze voerbak geeft namelijk alleen de kat toegang die een herkende microchip draagt.

Drinkfontein

Heeft uw kat altijd toegang tot vers en fris drinkwater? Een drinkfontein zorgt ervoor dat uw kat altijd vers en gefilterd water kan drinken. Het stromende water stimuleert uw harige vriend om genoeg te drinken. Verder is stromend water rijk aan zuurstof. Bij Medpets vindt u drinkfonteinen in verschillende vormen en maten, waaronder de PetSafe Drinkwell 360.

Voor onderweg

Wanneer u samen met uw kat op reis gaat of onderweg bent, is het niet altijd even handig om zijn hele voerbak mee te slepen. In plaats daarvan heeft Medpets de Beco Travel Bowl. Deze opvouwbare voer- en drinkbak is gemakkelijk mee te nemen.

Opbergboxen

Wie het voer van zijn huisdier vers en droog wilt bewaren, doet er goed aan een daarvoor bedoelde opbergbox aan te schaffen! Daarnaast hoeft u niet met zware zakken voer te zeulen, elke keer als u uw kat van zijn maaltje wilt voorzien. De Curver Petlife Voedselcontainer Kat is een perfect voorbeeld van een goede opbergbox. Deze heeft een kleine én grote opening. De grote opening is bedoeld om het voer bij te vullen, terwijl de kleine opening makkelijker is voor het vullen van de voerbak van uw harige vriend. Daarnaast is de voedselcontainer voorzien van handige rijwieltjes en een luchtdichte afsluiting.