Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Krabpalen

Een krabpaal voor uw kat kan niet ontbreken in het benodigdheden lijstje bij de aanschaf van een kat. Katten hebben vanuit hun natuurlijke instinct de behoefte om te krabben. De kattenkrabpaal is daarom een belangrijk accessoire in huis.

Meer informatie

1 - 24 van 130 Producten

Katten krabben om hun nagels scherp te houden, maar ook om de buitenste, dode laag van de nagel te verwijderen. Na het verwijderen van deze laag komt er een nieuwe scherpe nagel onder vandaan. Daarnaast kunnen katten zich ook goed uitrekken en kunnen ze hun energie kwijt met het scherpen van hun nagels. Een krabpaal is effectief, maar zorgt ook zeker voor veel plezier bij katten!

Een krabpaal voor uw kat

Bij Medpets zijn verschillende krabpalen en krabplanken te vinden die uw kat kunnen helpen bij het scherpen van zijn nagels. U hebt verschillende soort krabpalen, bijvoorbeeld van touw, een houten krabpaal, een natuurlijke krabpaal, een boomstam krabpaal, maar ook gewoon van karton. Ook zijn er verschillende soorten groottes: een hoge krabpaal, een kleine krabpaal een krabpaal voor kittens. U kunt een krabplank aantrekkelijk maken door er wat catnip op te doen, zodat u als baasje ook duidelijk aangeeft waar uw huistijger zijn nagels mag krabben. Om ervoor te zorgen dat uw kat veilig kan krabben en klimmen is het verstandig om te kijken naar een stevige krabpaal.

Krabpalen grote katten

Krabpalen zijn er in alle soorten en maten. Zo is er ook een krabpaal voor de grote kat: de grote krabpaal. Bijvoorbeeld de Nobby krabmeubel Barili of de Nobby krabmeubel Motega. Grote krabpalen bestaan uit meerdere plateaus en zorgt er voor dat uw kat genoeg mogelijkheden heeft om zich op de paal te verplaatsen. Grote krabpalen voor grote katten zijn over het algemeen ook geschikt voor de zware kat.

Een krabplank of krabpaal van touw

In plaats van een krabpaal voor uw kat kunt u ook een leuke krabplank aanschaffen. Medpets heeft verschillende krabpalen in haar assortiment die zijn gemaakt van sisal of vezel touw. Dit stevige touw is perfect om de kattennagels op te krabben! Trixie heeft verschillende krabplanken van touw die u aan de muur kunt hangen. De Trixie Krabhangmat voor Muurvesteging is zelfs een krabpaal en rustplaats in één. Verder zijn er verschillende fijne krabpalen en krabmatten om uw kat van zijn krabbehoefte te voorzien.

Krabpaal

Kartonnen krabplanken

Krabplanken zijn er niet alleen met touw, maar ook van karton. Deze kartonnen krabplanken zijn er in verschillende soorten, formaten en groottes. De meeste kartonnen krabplanken bevatten ook een zakje catnip, zodat u het krabben nog aantrekkelijker kan maken! Bent u een baasje van meerdere katten en gunt u hun een waar kattenpaleisje? Dan is de Beeztees Krabplank Kat een perfecte krabtoren. Deze toren in de vorm van een dier is geschikt om op te krabben, maar ook leuk om een dutje in te doen!

Juiste krabpaal kopen

Het is belangrijk goed te letten op verschillende factoren bij het kopen van een krabpaal. Er zijn heel veel verschillende soorten krabpalen, klein, middel of grote krabpalen. Maar welke is nu het beste voor mijn kat? Wat is het gewicht van mijn kat? Hier moet u op letten omdat er ook krabpalen gemaakt worden voor wat zwaardere katten. Kijk ook of het hangmatje, tonnetje of mandje groot genoeg is voor uw kat. Materiaal is ook erg belangrijk. Denk hierbij aan sisal palen of met stof. Sisal is erg sterk, stof daarin tegen een stuk minder en is niet heel erg bestand tegen lange nagels.

Extra luxe krabplanken van MyKotty

Zoekt u een extra luxe kartonnen krabplank voor uw kat? Kijk dan naar de extra luxe krabplanken van MyKotty. Deze planken van duurzaam golfkarton zijn handgemaakt en zijn ook perfect te gebruiken als rustplekje. De krabmeubels van MyKotty zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u het meubel perfect kunt matchen met uw interieur.