Service
Winkelmandje
Menu

Speelgoed voor kittens

Uw kitten houdt ervan om te spelen! En of dat nu met u is of met een soortgenootje; spelen is een belangrijk onderdeel van de socialisatie en de band die jullie met elkaar ontwikkelen. Daarnaast zorgt u er met spelen bovendien voor dat uw kitten zijn energie kwijt kan.

Meer informatie

1 - 24 van 60 Producten

Kittens kunnen zich over het algemeen prima vermaken, wanneer ze voldoende speeltjes hebben en genoeg geprikkeld worden. Is dit niet het geval en kan uw kleine kat zijn energie niet kwijt, dan kan ongewenst gedrag ontstaan. Dus: wilt u uw meubels en gordijnen graag heel houden, zorg dan altijd voor genoeg vertier voor uw kitten!

Hoe speel ik met mijn kitten?

Leer uw kitten dat spelen met uw handen niet de bedoeling is, uw handen zijn immers geen speeltjes! U wilt natuurlijk niet dat uw kitten uw vingers als prooi gaat zien en als volwassen kat in uw handen krabt en bijt. Wanneer uw kat eenmaal een volwassen leeftijd heeft bereikt, is dit moeilijk af te leren. Jong geleerd is oud gedaan!

Er zijn verschillende manieren waarop u met uw kitten kunt spelen.Kattenhengels, speeltunnels, klimpalen, speelmuisjes, balletjes, zelfs met een propje papier vermaakt uw kitten zich nog! Zorg in ieder geval voor genoeg uitdaging. Dat kunt u doen door de speeltjes zo nu en dan af te wisselen. Door een speeltje een aantal dagen op te bergen, blijft het speeltje elke keer weer interessant voor uw kleine kat!

Jachtinstinct

Speeltjes die het jachtinstinct van uw kitten aanwakkeren zijn absoluut favoriet! Ritselende geluidjes, snelle en langzame bewegingen en speeltjes uit moeilijk bereikbare plekjes halen; allemaal superinteressant voor uw jonge vriend! Speeltjes zoals de KONG Kat – Wubba zullen ongetwijfeld het jachtinstinct van uw kitten prikkelen! De Wubba is een glanzend kattenspeeltje met catnip. De ratel- en kraakgeluiden zorgen voor uren speelplezier.

Bekijk al het speelgoed voor kittens snel op Medpets.be!