Service
Winkelmandje
Menu

Snacks voor Katten

Hoewel katten als kieskeurige eters bekend staan, is er voor iedere kat wat wils te vinden op Medpets! U vindt hier snacks van diverse soorten merken en in verschillende soorten smaken. Liefde gaat immers door de maag! Katten zijn niet zo ontvankelijk als honden voor een snack als beloning van goed gedrag, maar ze vinden het af en toe wel heerlijk om verwend te worden.

Meer informatie

1 - 24 van 153 Producten

Trainingssnacks

Wie zijn kat probeert een kunstje te leren of bepaalde oefeningen te laten doen, weet dat dat niet zonder slag of stoot gaat. Een goede beloning brengt u vaak al een heel eind! Vooral als uw kat dol is op lekkere snacks of snoepjes. Sommige katten echter, zijn helemaal niet te motiveren met eten. U kunt hem dan belonen met een aai of knuffel. Gelukkig vindt u bij Medpets een groot assortiment aan lekkernijen waar zelfs de meest kieskeurige kat nog van zal smullen! Vooral beloningen van een klein formaat zijn ideaal om te gebruiken tijdens het trainen van uw huistijger. Bekijk zeker ook de Beeztees Kattensnacks of de Renske Kat Gezonde Beloning Vleeshartjes die in verschillende smaken verkrijgbaar zijn.

Vissnacks

Katten zijn dol op de heerlijke smaak van vis. Bij Medpets vindt u daarom diverse lekkere én natuurlijke vissnacks waar uw kat zijn pootjes bij zal aflikken! Trakteer uw kat onder meer op de Applaws Cat – Mackerel Loin, die bestaat uit 100% markeel of de Applaws Cat – Salmon Loin, bestaande uit 100% zalm. Ook vindt u hier gedroogde visjes van het merk Beeztees en verantwoorde snacks van IJslandse vis van Iceland Pet.

Dieetsnacks

Soms kan het bijzonder lastig zijn een passend tussendoortje te vinden voor uw geliefde maatje. Bijvoorbeeld wanneer hij dieetvoer eet en u hem, vanwege zijn gezondheid, niet alles kunt geven. Voor gevoelige katten met nieraandoeningen geeft u TROVET Multi Purpose Treats MPT (Fish) Kat. De snack is gebaseerd op slechts één eiwitbron en heeft een verlaagde pH-waarde en een laag magnesiumgehalte. Het is daardoor zeer geschikt als hypoallergene snack ter ondersteuning van de nieren en ter bevordering van de oplossing van struvietstenen.

Gezonde snacks

U vindt op Medpets diverse soorten snacks die bijdragen aan de gezondheid van uw huisdier. Zo kunnen de Bogadent Plaque-Stop Chips helpen bij het bestrijden van tandplak en tandsteen. De GimCat Anti-hairball Duo-paste is een smakelijke pasta die helpt bij het verwijderen en tegengaan van haarballen. En wilt u uw kat wat extra ondersteunen door middel van een boost aan vitaminen? Dan is GimCat Nutri Pockets Malt – Vitamin Mix een praktisch tussendoortje.

Kattengras

Katten zijn gek op kattengras! En hoe leuk is het als u voor uw kat een stukje buiten naar binnen kunt brengen? Met de producten van Medpets kweekt u zelf kattengras voor uw huistijger. Er zijn geavanceerde sets verkrijgbaar om het bijzondere gras te kweken, zoals de Catit Senses 2.0 Grass Planter. Ook kunt u het gras op een iets minder innovatievere manier kweken met het GimCat Kattengras in Snelkiemzakje. Uw kat zal u in ieder geval erg dankbaar zijn! (Katten)gras helpt uw kat onder meer om haarballen uit te braken. Daarnaast is het gras een bron van vezels, wat de darmwerking kan bevorderen. Tot slot bevat kattengras foliumzuur, een essentiële vitamine voor uw kat.

Let er op dat snacks een extraatje zijn voor uw kat en niet het normale voer mogen vervangen!