Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Benodigdheden voor Vissen

Als u vissen in een aquarium wilt gaan houden, heeft u verschillende aquarium benodigdheden nodig. Denk bijvoorbeeld aan accessoires en producten om het water en de leefomgeving schoon en gezond te houden. Wat heeft u zoal nodig voor een aquarium? Bekijk hieronder het assortiment aquarium spullen bij Medpets!

Meer informatie

1 - 18 van 18 Producten

Heeft u een aquarium met vissen en wilt u een goede waterkwaliteit en leefomgeving creëren voor de vissen? De producten van Tetra en Boon helpen u om het aquarium zuiver te houden, zodat de vissen kunnen genieten van hun verblijf.

Waterverzorging

Medpets heeft verschillende producten in het assortiment voor het behoud van een gezond leefklimaat voor vissen, zoals het behoud van schoon water. Met de juiste producten kunt u een witte waas in het aquarium voorkomen en algen bestrijden.

Schoon aquarium

Er zijn producten, zoals Tetra AquaSafe en  Tetra Goldfish AquaSafe, die het leidingwater visvriendelijk maken en de vissen en planten beschermen tegen schadelijke stoffen. Tetra AquaSafe is geschikt voor zowel zeewateraquarium als voor zoetwateraquarium. Goldfish AquaSafe is geschikt voor alle koudwateraquaria. Heeft u last van algen in uw zoetwateraquarium, dan draagt Tetra AlguMin bij aan het verwijderen van deze algen. Met de zuurstofsteen van Boon komt er zuurstof in het water en wordt het water helderder. Daarnaast zijn er ook bruisstenen, zoals Boon Bruissteen Rond , die het water in beweging zetten en zuurstof verspreiden. Zoobest Aquarium Filterwatten zijn ideaal filtermateriaal voor het aquarium. Deze watten voor in het filter houden de kleinste vuildeeltjes tegen. Perfect om het aquarium langer schoon te houden tegen vuiltjes.

Zoekt u een product voor het seizoensklaar maken, reinigen en onderhouden van vijvers? PIP Pond is een probiotisch concentraat dat het water in de vijver weer helder en zuiver maakt.

Plantverzorging

De planten in uw aquarium hebben ook de juiste verzorging nodig. Met de Tetra PlantaStart versterk en beschermt u de nieuwe of verplante planten in zoet water. Het creëert de ideale voedingsbodem voor een goede wortelvorming. Tetra PlantaMin is een ideale plantenvoeding om de planten te versterken en te bemesten. Het levert essentiële voedingsstoffen voor een gezonde plantengroei.

Aquarium benodigdheden

Boon heeft verschillende toebehoren voor een aquarium. Denk hierbij aan een schepnetje om de vissen veilig uit het aquarium te halen. Dit kan handig zijn als u het aquarium of de vissenkom wilt schoonmaken. Boon heeft ook een siliconen luchtslang voor luchtpompen, luchtstenen en sponsfilters. Met het terugslagventiel van Boon kan het water niet via de luchtslang ontsnappen. Zoekt u een hulpmiddel voor het schoonmaken van het glas van uw aquarium? De Aqua Della Algenmagneet is een ideaal hulpmiddel voor het reinigen van het glas.

Zijn uw vissen ondanks alle goede zorgen toch ziek geworden? Bekijk dan ons assortiment met medicijnen & supplementen.