Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

EHBO-kit voor katten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Er zijn EHBO kits die speciaal voor katten zijn samengesteld, zodat u altijd iets in huis heeft, mocht uw kat een klein ongelukje hebben.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

EHBO Kat

Er kan altijd iets onverwachts gebeuren met uw kat. Dit kan in of rondom het huis gebeuren. Het is op zo’n moment fijn dat u snel en goed kunt handelen. Bij een spoedgeval of bij twijfel, altijd uw eigen dierenarts bellen. Voor kleinere verwondingen is een EHBO kit een goed hulpmiddel.

EHBO kit voor katten

Een EHBO kit is een fijn product om in huis te hebben, voor het geval er iets gebeurt en u eerste hulp wilt verrichten. Er zijn verschillende uitvoeringen van een EHBO kit. Vaak zitten de producten verpakt in een tasje of koffer. Op deze manier is het setje ook makkelijk mee te  nemen als u op vakantie gaat en uw kat meegaat. Een goede EHBO kit bevat onder andere  verbandmateriaal, zoals steriele gaasjes, wondverband en leukotape. Daarnaast een desinfectiemiddel, een schaartje, een koelmiddel en eventueel handschoenen. Een tekentang en een nageltang mogen ook niet missen.

Medpets heeft verschillende EHBO kits voor katten, zoals de Trixie First Aid Kit Premium, de Duvo+ Pet First Aid Kit, de Francodex EHBO Kit Hond & Kat en de Maxani EHBO Set.