Service
Winkelmandje
Menu

Beloningssnacks voor Honden

Trainen met uw hond is niet alleen leuk, maar ook erg belangrijk voor de opvoeding. Wanneer uw hond gewenst gedrag vertoont moet u hem natuurlijk belonen! Door gebruik te maken van beloningssnacks wordt het trainen nog effectiever en leuker voor uw hond. Of u nu een puppy wilt trainen of een volwassen hond, beloningssnacks zijn belangrijk voor succes!

Meer informatie

1 - 24 van 158 Producten

Gezonde trainingssnoepjes

Wanneer u regelmatig met uw hond traint kunt u kiezen voor gezonde trainingssnoepjes. Deze zijn vaak laag in calorieën en vet, maar zitten toch vol met smaak. Zeker voor honden met overgewicht is het verstandig om te kiezen voor gezonde snoepjes. Renske heeft gezonde beloningssnacks in verschillende smaken en zijn geschikt voor honden vanaf 9 weken en dankzij het kleine formaat zijn ze perfect om uw hond te trainen!

Graanvrije beloningssnacks

Wanneer u op zoek bent naar graanvrije beloningssnacks zijn er genoeg keuzes. Graanvrije snacks zijn makkelijke verteerbaar een geschikt voor honden met voedselovergevoeligheid of een voedselallergie. Riverwood en Boxby hebben een breed assortiment aan graanvrije (belonings)snacks.

Hypoallergene trainingssnoepjes

Voor honden met een voedselallergie kan het soms lastig zijn om geschikte snacks te vinden. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg hypoallergene opties beschikbaar die voldoen aan de behoefte van uw hond. Hypoallergene beloningssnacks zijn vaak vrij van veelvoorkomende allergenen en bevatten in veel gevallen ook maar één soort proteïne, zoals Chewies Trainingssnacks. Daarnaast zijn ze gemakkelijk verteerbaar! Wilt u meer weten over voedselallergie bij honden? Lees dan ons blog.

Vegetarische beloningssnacks

Wanneer u de voorkeur geeft aan een vegetarisch dieet voor uw hond zijn er genoeg vegetarische beloningssnacks beschikbaar die passen bij het dieet van uw hond, bijvoorbeeld Happy Dog Soft Snack Mini India of Duvo+ Garden Bites Fruity Friends. Deze snacks bestaan vaak uit groente, fruit en granen.

Puppy training snacks

Wanneer u een puppy heeft kunt u beter kiezen voor zachte trainingssnoepjes, zoals Boxby Duck Trainers. Dit is beter voor hun gevoelige tanden en gemakkelijker verteerbaar. Andere voorbeelden van puppy training snacks zijn: