Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Vulbaar kattenspeelgoed

Bent u op zoek naar een alternatieve manier om uw kat een lekker snackje te geven? Met het vulbaar speelgoed moet uw kat moeite doen om een lekkernij te krijgen. Zo wordt uw kat extra gestimuleerd om te blijven spelen.

Meer informatie

1 - 13 van 13 Producten

Medpets heeft verschillende vulbare speeltjes van merken zoals KONG, Nina Ottosson en PetSafe!

Zowel jonge, volwassen en oudere katten kunt u met een vulbaar speeltje laten spelen. Op deze manier stimuleert u om op een actieve manier iets lekkers te bemachtigen. Het vulbare speelgoed kunt u vullen met droogvoer of lekkere snackjes. Het speeltje is ook handig om het brein eens flink aan het werk te zetten! Voor katten die erg gulzig eten, kan een vulbaar speeltje ook een uitkomst bieden.

Spelen en beloond worden

Medpets heeft een ruim assortiment aan verschillende vulbare speeltjes voor katten. Deze speeltjes zijn er in verschillende soorten en maten. Door simpelweg met het speeltje te gaan spelen, vallen er vanzelf snoepjes uit. Katten kunnen met hun poot tegen het speeltje aan slaan om hem flink heen en weer te laten wiebelen! Daag uw kat uit met de leuke Trixie Cat Activity Snack Roll of verstop snoepjes in de Catch Interactieve Cat Feeder.

Minder snel eten

Sommige katten zijn zo enthousiast tijdens etenstijd, dat ze de voeding volledig naar binnen schrokken. Dit kan vervelende problemen met zich meebrengen, waaronder braken of een verstoorde spijsvertering. Voor deze gulzige eters kunt u in plaats van een normale voerbak ook de KONG Kat Wobbler aanbieden. Met dit speeltje doet uw kat langer met zijn eten en kan het schrokken verminderen. Aan dit speeltje zit een lange pluche staart met catnip, waardoor dit speeltje onweerstaanbaar is! Vulbare speeltjes voor gulzige eters heeft u in verschillende soorten en maten. Zo is de Petsafe SlimCat een interactieve bal en de Pipolino een superleuke vulbare rol.

Wilt u op een actieve manier uw kat verwennen met lekkers? Bekijk dan snel het volledige assortiment hieronder.