Service
Winkelmandje
Menu

Koelvest Hond

Honden hebben vrijwel geen zweetklieren, zij raken warmte kwijt door te hijgen of te transpireren door de voetkussentjes van hun poten. Op deze manier raakt jouw viervoeter weinig overtollige lichaamswarmte kwijt. Om je viervoeter op warmere dagen een handje te helpen, zijn er koelvesten voor honden.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Met een koelvest voor honden koel jij je viervoeter op zonnige dagen heerlijk af! Een koelvest kan handig zijn tijdens het reizen, sporten, spelen of bij verschillende buitenactiviteiten. Het voordeel van koelvesten is dat je viervoeter nog comfortabel voort kan bewegen, zonder gehinderd te worden door dit verkoelende accessoire. Daarnaast biedt een koelvest verlichting bij hittestress, verhoogde lichaamstemperatuur of benauwdheid door hittestress.

Koelvest Hond

Koelvesten zijn er in verschillende kleuren en maten, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: verkoeling geven. Medpets heeft voor zowel grote als kleine honden een koelvest, zodat de zomer voor elke hond wat aangenamer wordt! Bij een koelvest hoeft geen koelkast of vriezer te pas te komen en hij is steeds opnieuw bruikbaar. Het enige wat u nodig heeft is koel water, waar u het koelvest mee kan bevochtigen. Bij het aanschaffen van een koelvest voor een hond, is het altijd belangrijk om de viervoeter goed op te meten. Hierdoor weet u welke maat het beste bij uw hond past.

Voor baasjes die vaak op pad gaan met hun viervoeter is de Ruffwear Swamp Cooler een echte aanrader! Dit comfortabel koelvest weerkaatst door de lichte kleur het zonlicht in plaats van deze te absorberen. Daarnaast valt het verkoelende vest erg op door de reflecterende details. De Swamp Cooler is daarnaast voorzien van een openingm waardoor u de looplijn aan het Front Range Harness of Webmaster Harness kunt koppelen.

Geef uw viervoeter een verkoelende zomer en bekijk snel alle koelvesten van onder andere de merken Ruffwear, Aqua Coolkeeper, Hurtta en Suitical.