Service
Winkelmandje
Menu

Speelhengels voor Katten

Daag uw kat uit met een leuke speelhengel! Een interactieve speelhengel bevordert het natuurlijke gedrag van uw kat.

Meer informatie

1 - 10 van 10 Producten

Door de onverwachte bewegingen die u zelf kunt maken, is dit speelgoed onweerstaanbaar leuk om op te jagen! Bij Medpets vindt u verschillende speelhengels van onder andere de merken KONG, lief! en Designed by Lotte!

Samen interactief spelen

Spelen is leuk, maar nog leuker met het baasje samen! Door uw kat uit te dagen met een speelhengel, activeert u het jachtinstinct. Gaat uw kat het lukken om de pluche sliert met veren van de KONG Kat – Swizzle Bird Teaser te pakken te krijgen? Of jaagt uw kat liever op de Kong Cat Laser Teaser, een leuke vishengel en laserlampje in een. Mocht u een hengel zoeken met een milieuvriendelijk en verantwoord karakter. Kies dan voor de Beco Family for Cats – Wand toys. Deze ecologisch verantwoorde hengels zijn verkrijgbaar in verschillende diersoorten.

Maak de hengel nog interessanter met catnip

Veel speelhengels bevatten al catnip. Indien een kattenhengel nog geen catnip bevat, kunt u altijd kiezen om dit zelf toe te voegen. Hier kunt u het beste een catnip spray voor gebruiken, zoals de Beeztees Catnip Spray. Hierdoor wordt het spelen nog leuker! De catnip zal uw kat nog enthousiaster maken om het bewegende speeltje aan de hengel eens flink vast te grijpen!