Service
Winkelmandje
Menu

Kattenmelk

Moedermelk is uiteraard de eerste ideale voeding voor elke kitten. De melk van de moederpoes bevat alle essentiële voedingsstoffen die uw kleine kat nodig heeft. Wanneer uw kitten wees, afgestoten is of niet voldoende moedermelk krijgt, biedt kittenmelk uitkomst. Kittenmelk kan dan als complete vervanger of aanvulling dienen. Voor de toediening van de melk zijn er verschillende verpleegsetjes verkrijgbaar. Wist u trouwens dat kittenmelk ook zeer geschikt is voor de drachtige of melkgevende moederpoes?

Meer informatie

1 - 4 van 4 Producten

Is uw kitten wees, afgestoten of geeft de moederpoes simpelweg te weinig melk? Een goede melkvervanger is dan van groot belang voor uw kleine vriend! U kunt dan kiezen voor een melkvervanger als PetLac Kitten Melk. Deze complete melkvervanger bevat FOS en probiotica en levert vitaminen, mineralen en aminozuren die belangrijk zijn voor een goede groei en ontwikkeling van uw kitten.

PetAg KMR Kittenmelk is een populaire melkvervanger die de moedermelk nabootst door eenzelfde samenstelling van proteïnen, vet en koolhydraten. KMR Kittenmelk bevat tevens alle belangrijke vitaminen en mineralen om de groei van uw kitten te bevorderen. Deze voeding is essentieel wanneer de moederpoes niet genoeg melk kan bieden en uw kitten behoefte heeft aan extra voeding in het prille begin.

Bekijk hieronder alle soorten kittenmelk van merken als Farm Food, Royal Canin, Beaphar, TROVET en meer!