Service
Winkelmandje
Menu

Vlooienspray hond

Wist u dat slechts 5% van een vlooienpopulatie zich op uw hond bevindt? De overige 95% (eitjes, larven en poppen) leven in de omgeving van uw hond! Het is daarom belangrijk om ook uw huis goed te behandelen om de kans op herbesmetting te verkleinen.

Meer informatie
Doe de vlooien en teken keuzehulp

1 - 17 van 17 Producten

Vlooienspray huis

Het is belangrijk om uw huis goed te stofzuigen voor u gaat behandelen met een antivlooienspray. Heeft u stofzuigerzakken in uw stofzuiger? Plak deze dan na iedere stofzuigbeurt dicht en gooi ze buiten in de vuilcontainer weg. Vervolgens kunt u de omgevingsspray, bijvoorbeeld Indoor-X Ongediertespray, gebruiken. Daarnaast is het van belang alle kleden en mandjes op hoge temperatuur te wassen.

Er zijn verschillende soorten sprays. Zo zijn er sprays op basis van insecticiden, maar ook producten met bijvoorbeeld dimethicone. Dit legt een laagje over de parasiet waardoor zij niet meer kunnen bewegen. Een voorbeeld is de Sectolin Vlo & Mijt omgevingsspray.

Spuitbus tegen vlooien voor je hond

Naast antivlooien spray voor in huis zijn er ook sprays die u op uw lieve hond kunt gebruiken. Deze zijn vaak al vanaf hele jonge leeftijd te gebruiken en kunnen dus ideaal zijn om te gebruiken bij een nestje pups die besmet zijn geraakt met vlooien.