Service
Winkelmandje
Menu

Nageltangen

Een nageltang is geschikt voor het knippen van kleine tot grote nagels. Het regelmatig verzorgen van de nagels draagt bij aan het niet ingroeien van de nagels, maar ook de stand van de poten. Als de nagels van honden de grond raken, zijn ze over het algemeen te lang.

Meer informatie

1 - 13 van 13 Producten

Knippen maar!

Bij het knippen van nagels is het belangrijk dat u genoeg ruimte overlaat en niet te dicht op het weefsel knipt. Zorg dus altijd dat u genoeg afstand bewaart tijdens het knippen. Medpets heeft verschillende nageltangen in haar assortiment om de te lange nagels van uw viervoeter mee te kunnen knippen. In het assortiment ziet u populaire merken terug van waaronder Trixie, Mikki en Beeztees.

Nagelknippers en nageltangen

In deze categorie vindt u verschillende nagelknippers terug. Voor elk formaat hond is er een geschikt knipaccessoire te vinden. Zo heeft de Trixie Nagelknipper een handige veiligheidssluiting die ervoor zorgt dat de nagel van uw huisdier niet te kort geknipt kan worden. Door de anti-slip grip ligt deze tang goed in de hand. Voor het knippen van hondennagels kunt u het beste een tang gebruiken, die de druk goed aan kan.

Zorg er altijd voor dat u het juiste formaat tang kiest voor het knippen van de hondenagels. Bij een te kleine tang moet u teveel kracht zetten, maar bij een te grote tang kan het voor de hond erg gevoelig aanvoelen.

Elektrische Nagelvijl

Het is ook mogelijk om de hondennagels te vijlen. Met de draadloze Moser Elektrische Nagelvijl maakt unagels weer kort en glad. Ook kunt u deze vijl na het knippen van de nagels gebruiken. Zodat de nagel minder scherp aanvoelt. Door de mini sportlight heeft u extra goed zicht op het vijlen.