Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Anti-schrokbak voor honden

Meer informatie

1 - 20 van 20 Producten

Verschillende soorten schrokbakken

Lik mat: Een lik mat helpt niet alleen tegen schrokken, maar kan ook helpen tegen verveling van uw hond. Vul de mat met droge brokjes, pindakaas, yoghurt of andere smakelijke traktaties en geef uw viervoeter de kans om ervan te genieten door het rustig op te likken. Dit helpt uw hond om rustiger te eten, zorgt ervoor dat hij langer bezig is en biedt tegelijkertijd een leuke bezigheid.

Anti-schrokbak: Een anti-schrokbak, zoals die van District 70, heeft unieke patronen en structuren in de bak, die het eettempo van uw hond vertragen. Door deze slimme vormgeving wordt uw hond gestimuleerd om zijn brokken op een rustiger tempo te eten. Deze verandering in eetgedrag draagt niet alleen bij aan een gezondere spijsvertering, maar maakt ook de maaltijden interactiever voor uw viervoeter.

Speelmat: Met de Speelmat kan uw hond doormiddel van het oplossen van puzzels een beloning krijgen. Verstop lekkere snoepjes in deze speelmat en laat uw hond zelf op zoek gaan naar de snoepjes. Een Speelmat daagt uw hond uit om zijn denkvermogen te gebruiken terwijl hij zoekt naar de verstopte traktaties.

De voordelen van langzamer eten

Langzamer eten biedt verschillende voordelen voor honden:

  1. Verbeterde spijsvertering: Wanneer honden langzamer eten, kauwen ze beter op hun voedsel. Dit bevordert een effectievere spijsvertering doordat voedsel beter wordt afgebroken en gemakkelijker verteerd kan worden.
  2. Voorkomt verstikkingsgevaar: Honden die te snel eten, lopen het risico om zich te verslikken of te stikken. Langzamer eten vermindert dit gevaar aanzienlijk, waardoor de kans op spijsverteringsproblemen of medische noodgevallen afneemt.
  3. Vermindert de kans op maagklachten: Snel eten kan leiden tot maagklachten, zoals braken of een opgeblazen gevoel. Een rustiger eettempo vermindert de kans op deze problemen, waardoor honden zich comfortabeler voelen na de maaltijd.
  4. Gewichtsbeheersing: Honden die langzamer eten, hebben meer tijd om te registreren dat ze vol zitten. Dit kan helpen overeten te voorkomen en bijdragen aan het behoud van een gezond gewicht of gewichtsverlies indien nodig.

Het aanmoedigen van langzamer eten bij honden draagt bij aan hun algehele welzijn, verbetert de spijsvertering, vermindert gezondheidsrisico’s en draagt bij aan een gelukkig, tevreden huisdier.