Service
Winkelmandje
Menu

Op reis en onderweg - Hond

Of u nu met de auto onderweg bent of aan het wandelen bent, veiligheid staat voorop! Daarom vindt u in het assortiment van Medpets verschillende (veiligheids)producten welke handig zijn voor in de auto of voor onderweg. Zo zijn er verschillende producten om uw dier veilig te vervoeren in de auto, lampjes voor in het donker, reismanden, fietskarren en nog veel meer!

Meer informatie

1 - 24 van 179 Producten

Veiligheid in de auto

Als u samen met uw viervoeter gaat reizen in de auto, wilt u dat natuurlijk op een veilige manier doen. Medpets heeft verschillende accessoires voor in de auto. Zo is de Happy Ride Tagalong Pet Booster Seat een fijne autostoel voor uw huisdier. In dit autozitje kunt u uw hond veilig vervoeren. Verder zorgt deze Pet Seat ervoor dat uw hondje lekker buiten kan kijken tijdens het rijden. Daarnaast zijn er beschermdekens- of hoezen die de auto beschermen tegen haren, krassen, vieze luchtjes en vlekken. Andere producten die in de auto handig in gebruik zijn, zijn onder andere de autogordel voor honden, het universele autorek en de autostoel voor honden.

Veiligheid op de fiets

Fietst u graag en wilt u op een veilige manier uw huisdier meenemen? Dat kan met verschillende fietsmanden of speciale fietsbeugels voor honden. Een fietsmand is gemakkelijk op de fiets te plaatsen, zodat u een hond van een klein ras hier gemakkelijk in kunt vervoeren. Bent u het baasje van een grote hond? Dan kan de Altranet Fietsbeugel Dogrunner erg handig zijn! Met de Dogrunner van Altranet kan uw hond naast de fiets lopen zonder dat de lijn verstrikt raakt in de spaken of zich om de trapper wikkelt.

Fietskar

Om uw huisdier op een luxe manier te vervoeren heeft Medpets verschillende fietskarren, waaronder de Trixie Hondenfietskar en de Duvo+ Fietskar. Deze handige karren kunt u achter de fiets plaatsen, zodat u samen op pad kunt gaan met uw hond. Wat een luxe!

Zichtbaarheid in het donker

In het donker wilt u natuurlijk goed zichtbaar zijn om veilig deel te nemen aan het verkeerd. Zo kunt u kiezen uit verschillende lampjes die aan de riem of halsband van de hond bevestigd kunnen worden. Zichtbaarheid in het donker door middel van een lampje is zowel voor de hond als voor u erg belangrijk.

Voor onderweg

Medpets heeft verschillende accessoires die handig kunnen zijn als u samen met uw huisdier op pad gaat. Zo zijn er verschillende voerbakken, drinkbakken- en flessen die ideaal te gebruiken zijn tijdens wandelingen, trainingen, vakanties of voor gebruik in de auto en tijdens een tussenstop onderweg.