Service
Winkelmandje
Menu

Rieten hondenmand

Bent u op zoek naar een comfortabele hondenmand die ook nog eens mooi bij uw interieur past? Dan is een mooie rieten hondenmand misschien wel iets voor u! Een rieten hondenmand is een echte eyecatcher voor in de kamer. Door de natuurlijke kleur is het visueel erg aantrekkelijk.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

De meeste rieten manden hebben ook een hogere rand, wat ideaal is voor uw hond om lekker tegenaan te leunen. Het is natuurlijk ook wel belangrijk dat uw hond lekker comfortabel kan genieten en ontspannen in de rieten hondenmand. Bij Medpets bieden we verschillende soorten mooie rieten hondenmanden aan.

Comfort

Zo hebben we de comfortabele 51 Degrees North Rattan Cover Bed met een fake fur cover. De slaapplek van uw hond wordt zo nog zachter en warmer. Daarnaast is het ook nog eens een mooie rieten hondenmand op pootjes. Een andere optie is de Trixie Rieten Hondenmand – Grijs. Deze mooie rieten hondenmand in de vorm ovaal beschikt over een binnen voering en kussen voor extra comfort.

Rieten hondenbank

Lekker samen met uw hond ontspannen op ieder een eigen bank, heerlijk toch? Met de Happy House Rieten Bank kunt u samen met uw hond vanaf de bank genieten van de leukste dierenprogramma’s!