Service
Winkelmandje
Menu

Puppy Speelgoed

Spelen met uw puppy is ongetwijfeld één van de leukste dingen die er zijn! Het is leuk, ontspannend en u bouwt tegelijkertijd een band op met uw harige vriend. Met de speeltjes van Medpets zullen u en uw maatje zich geen moment vervelen!

Meer informatie

1 - 24 van 187 Producten

Geschikt speelgoed

Speelgoed is onwijs leuk voor uw pup, maar laat hem er niet mee alleen. Speeltjes kunnen tijdens het spelen stuk gaan of ingeslikt worden. Zo kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Ook puppy’s tussen de 4 en 6 maanden dienen extra goed in de gaten worden gehouden tijdens het spelen, voornamelijk als jullie samen een spelletje trek spelen. De tandjes van de pup zijn dan namelijk aan het wisselen. Door te hard te trekken aan het touw, zou u de pup zijn tandjes los kunnen trekken. Tip: laat uw pup simpelweg de trekkracht bepalen.

Trainen door te spelen

U kunt uw pup van alles leren, simpelweg door de tijd te nemen om met hem te spelen! Zo kunt u hem vrij eenvoudig leren dat bijten (in uw handen bijvoorbeeld) niet mag. Wanneer jullie enthousiast een spelletje aan het spelen zijn en uw hond bijt – al dan niet per ongeluk – in uw hand, stop dan het spel. Zo leert uw pup snel dat dit niet de bedoeling is. Commando’s als ‘los’ zijn tevens gemakkelijk bij te brengen wanneer u met uw hond aan het spelen bent. De KONG Wubba Puppy is hét perfecte speeltje voor trek- of apporteerspelletjes!

Speeltjes voor doorkomende tandjes

Wanneer de tandjes van uw puppy doorkomen, kan dit pijnlijk zijn voor hem. Kauwen kan de pijn dan enigszins verzachten. U kunt dan een kauwspeeltje als het Beeztees Puppy Dental Bot inzetten. Voor extra verlichting van de pijn, kunt u dit speeltje ook een tijdje in de koelkast leggen. Er zijn ook speeltjes beschikbaar speciaal voor pups waarvan de tandjes nog niet gewisseld zijn, zoals de Nylabone Teething Puppy Pacifier.

Bekijk alle speeltjes voor puppy’s snel op Medpets.be!