Service
Winkelmandje
Menu

Speelgoed voor Paarden

Van nature besteden paarden een groot deel van hun tijd aan grazen en het zoeken naar voedsel. Tegenwoordig staan veel paarden een aanzienlijk deel van de dag op stal en krijgen op gezette tijden voer aangeboden. Verveling en daaruit voorkomende stressgerelateerde problemen liggen dus op de loer!

Meer informatie

1 - 5 van 5 Producten

Vermaak

Om uw paard wat extra vermaak te bieden kunt u hem paardenspeelgoed geven. Medpets heeft onder andere speelgoed van Jolly in het assortiment. Deze fabrikant ontwikkelt diverse producten om de omgeving van paarden te verrijken en legt daarbij de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit. Dit speelgoed heeft in sommige gevallen ook een aantrekkelijke geur en smaak voor uw paard zoals banaan of appel.

Speelgoed kan ook gebruikt worden ter afleiding en kan bijdragen aan het verminderen van ongewenst gedrag. Zo biedt de Jolly Pas-a-Fier bijtrol uw paard een alternatief voor houtbijten. Daarnaast is er ook voederspeelgoed voor paarden, zoals de Pipolino of Decahedron. Door dit speelgoed moet uw paard ‘werken’ voor zijn voer of beloning en doet zo langer over zijn maaltijd.