Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Voer- en drinkbakken voor honden

Maak etenstijd de favoriete tijd van uw hond met onze hondenvoer- en drinkbakken! Van kleurrijke en verstelbare opties tot trendy designs die passen bij elke stijl, wij hebben alles om de eet- en drinkervaring van uw hond te upgraden. Ontdek nu onze collectie en geef uw trouwe viervoeter een smaakvolle en comfortabele eet- en drinkomgeving.

Meer informatie

1 - 24 van 134 Producten

Hondenvoerbak

Een hondenvoerbak is onmisbaar wanneer u in het bezit bent van een hond. Bij Medpets vind je gegarandeerd de juiste voerbakken voor uw hond! Kies tussen een voerbak van roestvrij staal, kunststof of keramiek. De voerbak kan worden aangevuld met voerbakstandaardenen, placemats of denk aan antischrok bakken. Houd er ook rekening mee dat elke hond minstens twee voerbakken heeft, zodat er altijd voldoende water beschikbaar is.

Schrokbak hond

Heeft uw hond zijn eten altijd heel snel op? Dan is het belangrijk om hier wat aan te doen! Schrokken kan namelijk leiden tot gezondheidsproblemen. Uw hond krijgt tijdens het schrokken extra lucht binnen. Dit kan winderigheid veroorzaken. Verder kan er hierdoor ook een risicofactor ontstaan van een maagovervulling en/of maagtorsie (maagkanteling). Voor honden die schrokken zijn er speciale slowfeeders. Een slowfeeder is een voerbak en puzzel in één! In deze voerbak is een soort doolhof verwerkt, waardoor uw hond echt moeite moet doen om zijn eten te pakken te krijgen. Hierdoor zal uw hond rustiger gaan eten! Een leuk voorbeeld van een slowfeeder is de Eat Slow Feeder. Deze voerbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zal ervoor zorgen dat uw hond rustiger gaat eten.

Makkelijk voor op reis

Gaat u samen met uw viervoeter op reis? Dan is het natuurlijk niet handig als u een hele voerbak mee moet gaan nemen. Speciaal daarvoor vindt u bij Medpets inklapbare voer- en drinkbakken van onder andere Ruffwear en Popware. Zo is de Popware Adjustable Height Pet Feeder een inklapbare voerbak die u ook nog eens in hoogte kunt verstellen! Zo kan uw hond overal genieten van zijn eten en drinken.

Altijd vers drinkwater

Bij Medpets vindt u ook verschillende drinkfonteinen. Het grote voordeel van een drinkfontein is het stromende water. Uw hond kan het water daardoor goed zien. Doordat het water continu stroomt, wordt er zuurstof aangetrokken in het water. De PetSafe Drinkwell 360 is hier een goed voorbeeld van! In deze fontein is een filter verwerkt die ervoor zorgt dat het water schoon en smakelijk blijft. Uit deze fontein stroomt water door 5 verschillende uitgangen. Uw hond kan dus zelf kiezen hoe hij graag drinkt.

Voederautomaten

Wilt u uw hond graag altijd op vaste tijdstippen eten geven ook al bent u niet thuis? Dan kan een voederautomaat een goede uitkomst bieden! Deze voerbak serveert uw hond op vooraf ingestelde tijden eten. Heeft u meerdere honden in huis en wilt u één hond specifiek voer geven? Dan is de SureFeed Microchip Voerautomaat iets voor u! Deze voerbak geeft namelijk alleen de hond toegang die een herkende microchip draagt.