Service
Winkelmandje
Menu

Hondenmanden en hondenkussens

Meer informatie

1 - 24 van 189 Producten

Voor rust en geluk

Alle hondenmanden en kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo is er voor elk hondenras de juiste hondenmand of -kussen te vinden.

Orthopedische hondenmanden en kussens

Verschillende hondenmanden en hondenkussens uit het assortiment zijn orthopedisch van aard. Memory Foam, ook wel dicht verkruimeld geheugenschuim genoemd, is een speciale vulling die zich aan de vorm en de lichaamstemperatuur van de hond aanpast. Het gewicht van de hond wordt gelijkmatig over het hondenkussen verdeeld waardoor de druk op de wervelkolom en gewrichten afneemt. Ideaal voor honden die lijden aan artrose of andere problemen hebben met hun gewrichten. Een orthopedisch hondenkussen is ook geschikt voor zeer actieve, grote of zware honden, senioren en honden die herstellende zijn. Memory Foam komt steeds weer in de oorspronkelijke vorm terug waardoor het zich ook steeds weer perfect aan de hond aanpast, hoe de hond ook gaat liggen.

Hondenmand zwart en beige

Zelfverwarmende hondenmanden- en kussens

Om uw hond lekker te verwennen kunt u kiezen voor een heerlijk warme hondenmand of hondenkussen. Een zelfverwarmende en warmte isolerende hondenmand of hondenkussen is gevuld met dicht schuimrubber en bevat warme luchtzakjes die isolerend werken. De folielaag in het kussen of de mand reflecteert de lichaamswarmte van uw hond. Erg handig tijdens de koude herfst- en wintermaanden.

Overige hondenmanden en hondenkussens

Medpets heeft naast de orthopedische en zelfverwarmende manden en kussens ook andere hondenmanden en kussens in het assortiment, zoals een heerlijk zacht, comfortabel ligkussen met faux fleece kunstleer. Een populair voorbeeld is de BiaBed Original. Deze hondenmand is een comfortabel ligbed voor uw trouwe viervoeter. De binnenzijde van deze mand is gemaakt van polyester schuimrubber dat de rug en gewrichten ondersteuning geeft. Een ander populair voorbeeld is de lief! Boys Divan. Deze kleurrijke slaapmand is zeer comfortabel met een stevige rand en een binnenkant van zacht pluche materiaal. Uw huisdier zal er heerlijk op liggen!

Hondenmand Anti-slip

Veel hondenmanden en kussens zijn voorzien van een anti-slip onderzijde, zodat de hondenmand of het hondenkussen niet snel van zijn plaats verschuift. Dit zorgt tevens voor extra veiligheid. Ook is de hoes van verschillende manden en kussens afneembaar en is daardoor mee te wassen in de wasmachine.