Service
Winkelmandje
Menu

Benodigdheden voor Paarden

Van nature besteden paarden een groot deel van hun tijd aan het zoeken naar voedsel en aan het grazen zelf. Tegenwoordig staan veel paarden een aanzienlijk deel van de dag op stal en krijgen op gezette tijden voer aangeboden.

Meer informatie

1 - 24 van 225 Producten

Verveling (en daaruit voorkomende stressgerelateerde problemen) ligt dus op de loer! Het is belangrijk hier aandacht aan te besteden en op die manier het emotionele welzijn van uw paard te bevorderen. U kunt er op verschillende manieren voor proberen te zorgen dat uw paard in een verrijkte omgeving verblijft en ook mentaal gestimuleerd wordt. Daarnaast zijn er diverse aanpassingen die u kunt doorvoeren om de tijd die uw paard bezig is met voeding te verlengen.

Speelgoed

Wij bieden u onder andere speelgoed van Jolly aan. Deze fabrikant ontwikkelt diverse producten om de omgeving van paarden te verrijken en legt daarbij de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit. Naast Jolly zijn er ook andere fabrikanten die speelgoed ontwikkeld hebben waar snacks of andere traktaties in gedaan kunnen worden. Op die manier wordt het paard langere tijd bezig gehouden met het speelgoed en zijn voer.

Snacks

Naast speeltjes heeft Medpets ook snacks in het assortiment. Hiermee kunt u speelgoed vullen (zie boven) of gewoon incidenteel uw paard verwennen. In deze categorie vindt u ook likstenen, die eventueel gecombineerd kunnen worden met speelballen. De likstenen hebben een aantrekkelijke geur en smaak (onder meer appel, honing en wortel) waarmee u uw paard een heel aangenaam tijdverdrijf bezorgt! Er zijn ook speelballen verkrijgbaar die volledig uit een smakelijke granenmix bestaan.