Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Voerbakken voor Honden

Etenstijd! Uw hond mag weer gaan genieten van zijn maaltijd. Maar in wat voor voerbak serveert u zijn eten? Bij Medpets vind u voerbakken in verschillende soorten en maten! Bekijk snel ons assortiment en laat uw hond genieten van een heerlijke maaltijd in een mooie voerbak.

Meer informatie

1 - 11 van 11 Producten

Hondenvoerbak

Een Hondenvoerbak is essentieel wanneer u in het bezit bent van een hond. Bij Medpets vind u hondenvoerbakken in alle soorten een maten. Of u nu gaat voor een houten hondenvoerbak, een simpele RVS voerbak of een kunststof voerbak, er is voor ieder wat wils! U kunt de voerbak nog aanvullen met een anti-slipmat of een anti schrokbak.

Anti schrokbak hond

Wanneer uw hond vaak schrokt is het verstandig om een slowfeeder aan te schaffen. Schrokken kan namelijk leiden tot gezondheidsproblemen. Wanneer uw hond schrokt krijgt hij extra lucht binnen, wat kan leiden tot winderigheid. Verder kan er een maagovervulling en/of maagtorsie (maagkanteling) ontstaan. Een slowfeeder is een voerbak met een soort doolhof, waardoor uw hond moeite moet doen om zijn eten op te eten en daardoor minder snel schrokt. De Eat Slow Feeder is een goed voorbeeld van een slowfeeder en zorgt ervoor dat uw hond rustiger zal gaan eten.

Makkelijk voor op reis

Wanneer u met uw viervoeter op reis gaat is de standaard voer- en drinkbak onpraktisch om mee te nemen. Een opvouwbare voer- en drinkbak is dan ideaal! Zo is de Beco Travel Bowl opvouwbaar en verkrijgbaar in verschillende formaten. Met deze voerbak kan uw hond overal genieten van zijn eten en drinken!