Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Speelgoed voor honden

Er is niets leuker dan lekker spelen met uw hond. Lekker buiten in de tuin of in het bos met bijvoorbeeld een bal, touw of frisbee! Of in de huiskamer met een kleiner balletje.

Meer informatie

1 - 24 van 380 Producten

Samen spelen is heel belangrijk voor de baas-hond relatie en het is een goede fysieke inspanning. Het is ook een manier waarop u spelenderwijs uw hond van alles kunt leren. U kunt ze bijvoorbeeld laten zitten, een pootje laten geven of een bal terug laten geven. Omdat de hond voornamelijk zijn mond gebruikt tijdens het spelen gebruikt u natuurlijk speciaal hondenspeelgoed. Medpets heeft verschillende soorten speelgoed merken KONGBeezteesChuckit! of Nina Ottoson. Ook is KONG hondenspeelgoed een categorie waarin je veel populaire speeltjes kunt vinden voor uw huisdier.

Hondenspeelgoed

Hondenspeeltjes

Gewone ballen zijn niet geschikt voor het spelen met de hond. Het rubber kan kapot gaan, waardoor de hond stukjes binnen kan krijgen. Ook is er vaak vergevorderde slijtage aan het gebit te zien wanneer honden langdurig met normale ballen spelen. Gewone knuffels zijn ook niet altijd geschikt, omdat onderdelen kapot gebeten en in ingeslikt worden. Speelgoed voor honden is speciaal voor honden gemaakt en getest op veiligheid, want ook voor de hond geldt natuurlijk: veiligheid voorop!

Apporteren

Met apporteren krijgt u uw hond goed in beweging en krijgt de hond een fantastische band met zijn of haar baasje. U maakt de hond enthousiast om achter het speeltje aan te rennen, maar ook om hem vervolgens weer terug te brengen naar zijn of haar baasje. Er zijn verschillende speeltjes geschikt voor het apporteren. Zo zijn er speeltjes met een handvat, waardoor u hem gemakkelijk ver kan gooien. Ook zijn er apporteerspeeltjes speciaal gemaakt voor het water.

Ballenwerpers

Een échte liefhebber van ballen rent natuurlijk het liefst zo hard mogelijk achter zijn bal aan. Met deze ballenwerpers krijgt u de bal van uw hond veel verder dan wanneer u vanuit de hand zou gooien. Hiermee daagt u uw hond extra uit!

Flostouwen

Een flostouw is zowel goed voor de spieren van uw hond als voor het gebit van uw hond. Veel honden worden erg fanatiek van het trekken en bijten daarmee hard op het touw. Hierdoor masseert het touw op spelenderwijs het tandvlees en de tanden van uw hond, waardoor tandplak wordt verminderd.

Frisbee

Een frisbee is een intensieve en uitdagende sport voor uw hond! Speciaal voor honden zijn er frisbees gemaakt van geschikt materiaal, zodat de hond hem goed kan vangen. Uw hond zal veel plezier beleven tijdens het spelen met een frisbee.

Hondenballen

Een bal doet altijd goed bij honden! Er zijn ontzettend veel verschillende soorten ballen. Zo zijn er tennisballen, piepende ballen, stuiterende ballen en nog veel meer! Ook zijn er vulbare ballen, waarbij de hond met het balletje moet spelen om er een hondenkoekje uit te krijgen. Genoeg variatie!

Kauwspeelgoed

Voor de echte kauwfanaten zijn kauwspeeltjes dé uitkomst! Kauwspeeltjes zijn er in ontzettend veel verschillende vormen en maten. Zo zijn er speeltjes in de vorm van een kauwkluif of zijn ze juist in een kleurrijke speelse vorm. Kauwen is een goede gewoonte van honden, hiermee poetsen ze namelijk hun tanden en voorkomen ze tandplak. Voor puppy’s is het ook een goed alternatief als zij vaak naar handen happen.

Knuffels

Heeft uw hondje behoefte aan een warme en zachte knuffel? Bij Medpets vind u talloze knuffels in leuke, grappige en zachte vormen. Ook bevatten sommige knuffels pieptonen die voor extra plezier zorgen.

Puzzels

Wilt u uw hond écht uitdagen? Dan zijn er verschillende puzzels en spelletjes waar uw hond interactief mee kan spelen! Zo zijn er verschillende manieren om koekjes in speelgoed te verstoppen, waar de hond vervolgens actief naar opzoek moet gaan. Ook zijn er speeltjes waarbij er een lekkernij in een speeltje zit en de hond tactisch moet zijn om het eruit te krijgen. Genoeg opties om uw hond te blijven uitdagen!

Vulbaar speelgoed

Met vulbaar speelgoed moet uw hond zijn best doen om een lekkernij te verdienen. U verstopt hondenkoekjes of brokjes in het speeltje en uw hond gaat manieren zoeken om die eruit te krijgen. Zo hebben ze de koekjes of brokjes écht verdiend!

Waterspeelgoed

Waterpret beleven samen met uw hond? Waterspeelgoed voor honden biedt de uitkomst! Waterspeelgoed zorgt voor verkoeling tijdens het warme weer én voor beweging van uw hond. De speeltjes blijven drijven en hebben felle kleuren zodat ze goed te vinden zijn voor uw hond.

Likmat

Met een likmat zorgt u ervoor dat uw hond of kat op een vermakelijke manier zijn eten op kan eten. Het gaat schrokken tegen en doordat ze moeten likken om het voer naar binnen te krijgen wordt stress verminderd. Ook is het beter voor de spijsvertering omdat uw hond of kat langer over zijn eten zal doen. De likmat is geschikt voor smeerbaar voer, denk hierbij aan natvoer, pasta of vers vlees. Wanneer het voer op de likmat is gesmeerd, kan het ook eerst in de diepvries worden gelegd om er een verkoelende snack van te maken tijdens warme zomerdagen.