Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Verzorging voor honden

Bij de verzorging van uw hond is het belangrijk dat u gebruik maakt van producten die geschikt zijn voor honden. Het is belangrijk voor uw hond dat hij in een schone omgeving leeft.

Meer informatie

1 - 24 van 671 Producten

In de categorie zijn producten te vinden die betrekking hebben tot het wassen van uw hond en producten die zorgen voor een gezonde vacht. Maar ook middelen die voor een hygiënische omgeving zorgen.

Allergie

In de sub-categorie Allergie vindt u producten die werken tegen een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijten en allergenen in de lucht. Maar ook zijn hier producten te vinden die ervoor zorgen dat mensen met een allergie voor honden hier minder last van hebben.

Gebit

Ondanks dat ongeveer 98% van de dierenartsen hondenbezitters aanraadt het hondengebit te reinigen, past maar zo’n 2% die raad ook daadwerkelijk toe. Wie wel eens een hond met gebitsproblemen heeft gezien of geroken, weet hoe belangrijk het is om het gebit van een hond goed te verzorgen. Behalve het meest opvallende probleem (de hond stinkt uit de bek) als gevolg van een slecht gebit, kan dit ook pijn veroorzaken en kan uw hond zelfs tanden en kiezen verliezen. Veel erger is dat de gezondheid van uw hond door gebitsproblemen in gevaar wordt gebracht. De bacteriën uit de mondholte kunnen verschillende vervelende ontstekingen veroorzaken in bijvoorbeeld hart, nieren en lever, met alle gevolgen van dien.

Merken voor de verzorging van je hond

Er zijn verschillende merken om je hond een uitgebreide verzorging te geven. Denk bij de verzorging aan de merken OrozymeBogadentVirbacPUUROtocleanFURminatorDettolMikkiPet Head of Trixie .