Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Verkoeling voor Kleindieren

De zomer brengt warme dagen en stralende zonneschijn met zich mee, maar voor onze geliefde kleindieren kan deze hitte een uitdaging vormen. Kleindieren zijn gevoelig voor oververhitting, waardoor het essentieel is om voorzorgsmaatregelen te nemen om hun welzijn te waarborgen tijdens de warmste maanden van het jaar. Daarom hebben we in ons assortiment verkoelende producten die speciaal zijn ontworpen om te helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur van uw huisdieren tijdens de hete zomermaanden.

Meer informatie

1 - 9 van 9 Producten

Verkoeling Kleindieren

De zomer kan voor onze kleindieren, zoals hamsters, konijnen en cavia’s, behoorlijk warm worden. Gelukkig hebben we in ons assortiment verkoelende producten die speciaal zijn ontworpen om uw harige vriendjes comfortabel te houden, zelfs op de warmste dagen.

Schuilplaatsen

Om uw kleindieren te helpen omgaan met de warmte van de zomer, is het fijn om een schuilplaats te maken. Dit helpt uw huisdier zich koel te houden en kan helpen bij het reguleren van de lichaamstemperatuur van uw huisdier. Het Beeztees Knaagdier Koelhuisje Cico is een huisje met een granieten koelsteen als dak, voor een extra koele omgeving.

Daarnaast biedt een koel pad, zoals de Snugglesafe Cool Pod, een perfecte oplossing om het ligoppervlak van het verblijf van uw kleindier koel te houden. U legt de koel pad eenvoudig in de kooi of het hok en uw huisdier zal er graag op gaan liggen om verkoeling te vinden. Een koel pad blijven urenlang koel en kunnen keer op keer opnieuw worden gebruikt.

Hydratatie

Hydratatie is essentieel tijdens warm weer, daarom raden we aan om er voor te zorgen dat er altijd een volle waterfles aanwezig is in het verblijf van uw huisdier. Met de Beeztees Drinkfles Cooler zorgt u ervoor dat het water in de fles langer koel blijft. Voeg wat verkoelende hydraterende groenten en fruit toe aan het dieet van uw dier, zoals komkommer, selderij, sla en stukjes watermeloen. Deze zijn niet alleen hydraterend, maar vormen ook een verfrissende en lekkere snack!

Zorg ervoor dat het verblijf goed geventileerd is en plaats het uit de buurt van direct zonlicht om oververhitting te voorkomen. Als uw kleindier buiten leeft, zorg dan altijd voor voldoende schaduwrijke plekken waar ze kunnen ontsnappen aan de hete zon.