Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Puppymelk

Puppymelk is een vervangende melk voor het voeden van puppy’s en helpt pups om op een gezonde manier op te groeien. Voor uw pup is het belangrijk om met de juiste voedingsstoffen op te groeien. Puppymelk is zo veel mogelijk afgestemd op de moedermelk en is aangevuld met verschillende vitaminen (A, B, C, D en E) en mineralen (ijzer, koper en zink) om een gezonde groei bij pups te stimuleren.

Bekijk ook alles wat u nodig heeft voor het bijvoeden van pups en colostrum voor honden.

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

In het assortiment van puppymelk op Medpets ziet u bekende merken terug waaronder Beaphar, Farmfood en Royal Canin.

Melk voor puppy’s

Medpets heeft verschillende soorten puppymelk in haar assortiment. Zowel in kant-en-klare vorm als in poedervorm. Het voordeel van poeder is dat u het langer kunt bewaren. Kant-en-klare melk is na opening niet lang te bewaren in de koelkast. Om de versheid te verzekeren wordt dan ook aangeraden de melk binnen 3 dagen in te vriezen in de originele verpakking.

Toedienen van melk

Medpets heeft ook verschillende hulpmiddelen om pasgeboren puppy’s met de hand te voeden. Met de Mikki Nursing Kit kunt u gemakkelijk een pasgeboren pup de fles geven. Bij dit flesje worden meerdere spenen en een reinigingsborsteltje geleverd.

Wilt u uw kleine viervoeter het allerbeste geven? Bekijk dan snel hieronder het volledige assortiment aan puppymelk en benodigdheden.