Service
Winkelmandje
Menu

Apotheek Paarden

Wilt u uw paard extra ondersteunen? Bij Medpets vindt u diverse supplementen die een bijdrage kunnen leveren aan de algehele gezondheid van uw paard. Ook vindt u hier speciale supplementen voor veulens en drachtige merries.

Meer informatie

1 - 24 van 672 Producten

Bescherming tegen vliegen, dazen en horzels

Iedere paardeneigenaar kent het probleem! In de zomermaanden heeft uw paard veel last van vliegen, dazen en horzels. Wist u dat u uw paard kunt ondersteunen met supplementen, een insectwerende shampoo of de keuze van de juiste vliegendeken? Bij Medpets helpen we u graag bij het vinden van de juiste oplossing!

Verkoeling voor uw paard

Na een zware inspanning kan het slim zijn om de benen van uw paard te koelen om zo peesblessures te voorkomen. Bij Medpets vindt u diverse koelproducten die hieraan bijdragen, zoals koelgels, verkoelende klei of icepacks.

Wond & EHBO bij paarden

Heeft uw paard zich verwond of een blessure opgelopen? Het is dan erg belangrijk om de juiste zorg te geven aan uw paard. Bij Medpets vindt u diverse hulpmiddelen die u hierbij kunt gebruiken. Denk hierbij aan Vetramil, Dermiel wondzalf en Traumeel S.