Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Beschermende Shirts voor Katten

Beschermende shirts voor katten worden gebruikt na een operatie, bij huidziekten, wonden en bij incontinentie. Uw kat zal met een beschermd shirt veel bewegingsvrijheid hebben en hoeft niet meer met een ‘gehate’ beschermkap te lopen na een operatie.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

Naast bewegingsvrijheid zorgt een beschermd shirt er ook voor dat uw kat zijn volledige zicht behoudt. Bij beschermkappen wordt het zicht namelijk belemmerd. Veel beschermende shirts houden uw kat ook lekker op temperatuur.

Assortiment

Bij Medpets zijn er verschillende beschermende shirts verkrijgbaar. Deze beschermende shirts hebben allemaal hun eigen kleur en design. Een populair beschermend shirt is de Medical Pet Shirt kat. Dit product is ideaal na een operatie en bij incontinentie. Daarnaast zorgt het Medical Pet Shirt voor minder stress, angst en onzekerheid na een operatie ten opzichte van een beschermkraag, die vaak het zicht belemmert van een kat. Bij incontinentie kan het Medical Pet Shirt worden voorzien van een maandverbandje of inlegkruisje. Het Medical Pet Shirt zit comfortabel, is hygiënisch en is mee te wassen in de wasmachine op 30 graden Celsius.