Service
Winkelmandje
Menu

Puppy pads

Heeft u een pup in uw huis mogen verwelkomen of heeft u een oude/zieke hond? Trainingspads zijn makkelijk om te gebruiken voor het zindelijk maken van uw pup! De plasmatjes kunnen ook van pas komen bij incontinentie van een oudere hond of bij ziekte en braken.

Meer informatie

1 - 15 van 15 Producten

Puppy zindelijk maken

Plasmatjes zijn vocht absorberende pads bedoeld om puppy’s te leren hun behoefte te doen op een plaats waar u dat wilt. De pads hebben namelijk een speciale geur die ervoor zorgt dat het extra aantrekkelijk is om op de pad te plassen in plaats van ergens anders. Dit maakt het zindelijk maken een stuk gemakkelijker! Na een aantal weken kunt u de puppy pad richting de deur verplaatsen en uiteindelijk buiten leggen. Om de mat nog aantrekkelijker te maken kunt u Duvo+ Puppy Training Spray gebruiken.

Plasmatjes

De matjes hebben meerdere lagen, dit garandeert een sterke absorptie en voorkomt dat het vocht alsnog op uw vloer terecht komt. Wilt u de plas van uw pup in de gaten houden? De Zee.Dog Zee.Pad heeft een grijze bovenlaag die de kleur van urine elimineert, maar in de lagen eronder kunt u de kleur van de plas in de gaten houden. Deze meerdere lagen zorgen er ook voor dat nare geurtjes verleden tijd zijn. Ook bevatten de matten een handige plakstrip aan de onderkant, zodat de matjes netjes op hun plek blijven liggen.

Puppy trainer

Bent u toch bang dat de plakstrip alleen er niet voor zorgt dat het plasmatje op zijn plek blijft? Dan kunnen puppy trainers helpen! In een puppy trainer kunt u de puppy pads vastklemmen en heeft uw puppy daardoor een stevig hondentoilet. Wilt u gelijk voorzien zijn van een puppy trainer en de puppy pads? Kijk dan eens naar een starterskit zoals de Savic Puppy Trainer + Pads.

Pup zindelijk maken tips

Het is belangrijk dat u de pad altijd op dezelfde plek legt, zo weet uw puppy deze altijd terug te vinden en voorkomt u ongelukjes in huis. Zo zal het huis droog en schoon blijven! Hiernaast is het belangrijk om de puppy pad of het hondentoilet op een comfortabele plek te plaatsen, maar niet in de buurt van zijn slaapplaats, voer of drinken. Plaats uw pup na het eten of drinken of na het speelkwartier op de plasmat en beloon hem wanneer hij zijn behoefte doet.