Service
Winkelmandje
Menu

Slaaphuisjes voor Katten

Een kattenhuis is de perfecte plek voor uw kat om zich even terug te trekken. Of uw kat nu houdt van een knus holletje of een chique kattenhuis, Medpets heeft alles in huis! Laat uw kat lekker relaxen in stijl met onze toffe collectie kattenhuizen.

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

Functie van een kattenhuis

Katten zoeken graag de rust op en trekken zich dan ook vaak terug op een rustig plekje, het liefste zo beschut mogelijk. Een kattenhuis is een fijn plekje voor uw kat om zich terug te trekken en is een goede aanvulling op uw krabpaal. Kattenhuisjes zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Zo heeft Trixie een houten kattenhuis voorzien van een balkon, maar ook een pluche kattenhol voor de katten die van warmte houden. Wanneer u wat minder ruimte heeft kunt u kiezen voor een kattenhuis krabpaal zoals District 70 Sardine of een kattenhuis die u in een kast kunt plaatsen.

Kattenhuis of kattenmand?

Kattenmanden nemen vaak wat minder plek in beslag en zijn makkelijker te verplaatsen. Daarnaast kunt u uw viervoeter in een kattenmand gemakkelijker aaien, maar voor een kat is een kattenhuis vaak toch prettiger. Katten voelen zich veiliger met een dak boven hun hoofd, waardoor ze beter kunnen ontspannen.

Waar plaatst u een kattenhuis?

U kunt een kattenhuis het beste op een rustige plek zetten waar ze normaal gesproken graag gaan liggen en zich optimaal kunnen terug trekken. Het is belangrijk om het kattenhuis niet te dicht bij de kattenbak te plaatsen, want ook dan zullen ze er minder graag gebruik van maken. De plaatsing van uw kattenhuis is minstens net zo belangrijk als het comfort ervan.