Service
Winkelmandje
Menu

Kittenmelk

Moedermelk is uiteraard de eerste ideale voeding voor elke kitten. De melk van de moederpoes bevat alle essentiële voedingsstoffen die uw kleine kat nodig heeft. Wanneer uw kitten wees, afgestoten is of niet voldoende moedermelk krijgt, biedt kittenmelk uitkomst.

Hier vindt u ons complete assortiment kittenmelk.

Bekijk ook alles wat u nodig heeft voor het bijvoeden van kittens en colostrum voor katten.

Meer informatie

1 - 9 van 9 Producten

Kittenmelk kan als complete vervanger of aanvulling dienen. Voor de toediening van de melk zijn er verschillende verpleegsetjes verkrijgbaar. Wist u trouwens dat kittenmelk ook zeer geschikt is voor de drachtige of melkgevende moederpoes?

Kittenmelk

Is uw kitten wees, afgestoten of geeft de moederpoes simpelweg te weinig melk? Een goede melkvervanger is dan van groot belang voor uw kleine vriend! U kunt dan kiezen voor een melkvervanger als Kitten Melk. Deze complete melkvervanger bevat FOS en probiotica en levert vitaminen, mineralen en aminozuren die belangrijk zijn voor een goede groei en ontwikkeling van uw kitten.

Farm Food Kittenmelk is een populaire melkvervanger die de moedermelk nabootst door eenzelfde samenstelling van proteïnen, vet en koolhydraten. KMR Kittenmelk bevat tevens alle belangrijke vitaminen en mineralen om de groei van uw kitten te bevorderen. Deze voeding is essentieel wanneer de moederpoes niet genoeg melk kan bieden en uw kitten behoefte heeft aan extra voeding in het prille begin.

Bekijk hieronder alle soorten kittenmelk van merken als Farm Food, Royal Canin, Beaphar, TROVET en meer!

Verpleegsetjes

Wanneer u uw kitten gaat voeden met een melkvervanger, is het handig als u daarvoor de juiste hulpmiddelen in huis haalt. Gelukkig vindt u bij Medpets diverse verpleegsetjes met flesjes en speentjes waarmee u uw kitten grootbrengt, zoals de PetAg Nursing Kit.