Service
Winkelmandje
Menu

Supplementen voor honden

Bij Medpets vindt u een groot assortiment geneesmiddelen en voedingssupplementen voor uw hond. Bekende merken zijn onder andere PUUR, Zylkène, Bach, Beaphar en meer!

Meer informatie

1 - 24 van 707 Producten

Wanneer uw hond speciale dieetvoeding krijgt, is het niet altijd nodig om daarnaast nog een voedingssupplement toe te dienen. Aan kwaliteitsvoeding zijn de benodigde vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft al toegevoegd. Toch kan het weleens verstandig zijn om voedingssupplementen aan uw hond te geven.

Angst, gedrag en stress

Bijvoorbeeld wanneer er zich een spannende situatie voordoet in het leven van uw hond. U hond kan dan onrustig, angstig of nerveus worden. Denk aan een dierenartsbezoek of een lange reis, onweer of vuurwerk. Er bestaan diverse supplementen én artikelen die uw viervoeter dan kunnen kalmeren. Bekijk hier onder andere de rustgevende producten van Adaptil. Sommige honden hebben echter te maken met serieuzere gedragsproblemen. In deze categorie kuny u daarom ook terecht voor uw hond met overmatige geslachtsdrift, agressieproblemen of als hij te maken heeft gehad met een traumatische ervaring.

Lichaam en gezondheid

Blaas – Nier – Lever – Hart & Luchtwegen – Keel

Ook bij bepaalde aandoeningen van het lichaam kan het juiste supplement net dat extra beetje ondersteuning bieden wat uw hond nodig heeft. Aandoeningen van de urinewegen, zoals blaasstenen en blaasontsteking komen regelmatig voor bij honden. Zo ook nier- of leverinsufficiëntie. Daarnaast krijgt meer dan 10% van alle honden vroeg of laat te maken met een hartaandoening. Wist u trouwens dat honden, net als mensen, ook last kunnen krijgen van aandoeningen aan de luchtwegen? Bekijk snel de categorieën Blaas – Nier – Lever – Hart of Luchtwegen – Keel voor het juiste supplement of medicijn voor uw hond.

Ouderdom – Dementie

Wanneer uw hond op leeftijd begint te raken, kan het verstandig zijn hem te ondersteunen met een voedingssupplement. Er zijn supplementen die uw oudere hond zowel fysiek als mentaal ondersteunen.

Gewrichten – Beweging & Spieren – Botten – Pezen

Ook vindt u bij Medpets gewrichtssupplementen die speciaal zijn aangepast aan de behoefte van uw oudere hond. Er zijn ook producten voor de gewrichten van uw jonge opgroeiende hond verkrijgbaar. Om de spieren, botten en pezen van uw viervoeter te ondersteunen, geeft u uw hond onder meer Sensipharm Smooth Locomotion – Hond.

Overgewicht – Conditie

Afhankelijk van de leeftijd en gezondheid van uw hond, is uw hond als het goed is veel in beweging. Beweegt uw hond te weinig, in combinatie met een slechte voeding, dan krijgt uw hond last van overgewicht. Er zijn verschillende voedingen beschikbaar die uw hond helpen om een optimaal lichaamsgewicht te bereiken én behouden.

Huid – Jeuk – Vacht

Wist u dat van alle gezondheidsproblemen, huid- en vachtproblemen het meest voorkomen? Het liefst helpt u uw harige vriend er zo snel mogelijk vanaf! Heeft uw hond huid- en vachtproblemen of jeuk? Bekijk snel de categorie Huid – Jeuk – Vacht voor verschillende supplementen voor een mooie, gezonde vacht of tegen jeuk. Wij van Medpets zijn ontzettend fan van de producten van Vetramil. Vetramil producten bevatten zuivere honing en ondersteunen de conditie van de huid.

Maag – Darmen – Diarree & Probiotica – Weerstand

Bij maag- en darmproblemen kan het juiste voedingssupplement of medicijn verlichting bieden. Ter ondersteuning van de darmflora zijn er diverse middelen beschikbaar, denk aan pre- en probiotica, diarree remmers, licht verteerbare voeding en verteringsenzymen.

Pijn – Ontsteking

In de categorie Pijn – Ontsteking zijn (natuurlijke) pijnstillers te vinden en middeltjes tegen diverse ontstekingen.

Vruchtbaarheid

Medpets heeft verschillende producten die de vruchtbaarheid of hormoonbalans van uw huisdier kunnen ondersteunen. Er zijn voedingssupplementen die uw teefje ondersteunen na de bevalling, bij weeënzwakte of bij normalisering van de geslachtsfunctie. Ook voor reutjes vindt u hier producten ter bevordering van de vruchtbaarheid of voor de hormoonhuishouding.

Een medicijn of voedingssupplement toedienen

Lang niet alle honden accepteren pillen, tabletjes of supplementen. Daarom bevat het assortiment van Medpets onder andere de Easypill. De Easypill is zacht en kneedbaar, waardoor u er eenvoudig een tablet in kunt verbergen. Daarnaast zijn er ook handige pillenschieters om u te helpen de pillen in te brengen. Bekijk hier alle medische hulpmiddelen voor uw hond.