Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Fietskarren voor honden

Gaat u graag fietsen met uw hond? Dan wilt u dat als baasje natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier doen.

Meer informatie

1 - 17 van 17 Producten

Een hondenfietskar is ideaal om langere afstanden met uw hond af te leggen. Dit kan natuurlijk ook zijn omdat uw hond op leeftijd is of gezondheidsproblemen/blessure heeft. In het assortiment van Medpets vind u verschillende fietskarren, fietsmanden en fietsbeugels om een veilige en comfortabele fietsrit te kunnen maken. Let bij de keuze van een hondenkar goed op de grootte en gewicht van uw hond, niet elke fietskar voor uw hond is geschikt voor elk type rashond. Naast hondenfietskarren zijn er hondenfietsmanden, draagtassen en hondenbuggy’s. Deze innovatieve producten zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een comfortabele oplossing tijdens het vervoeren van uw hond.

Fietskar hond

Met een hondenfietskar kunt u uw hond overal en eenvoudig mee naartoe nemen. Een fietskar is een veilige en comfortabele manier om uw viervoeter in te vervoeren en de meeste honden vinden het nog leuk ook! U kunt de hondenkar gemakkelijk aan een fiets koppelen door middel van een koppelstuk. Een hondenfietskar heeft een brede wielbasis, waardoor het stevig en betrouwbaar is. Dankzij de meegeleverde reflectors wordt de kar goed gezien. Met een fietskar kunnen u en uw viervoeter samen veel avonturen beleven! Wist u dat een grote hondenfietskar tot wel 45 kg hondengewicht kan vervoeren? Zo krijgt u niet alleen kleine honden mee, maar ook grote honden! Uw hond zal altijd comfortabel en droog zitten tijdens fietstochten.

Fietsbeugels

Een grote angst voor veel hondenbaasjes is dat de hondenlijn verstrikt raakt in de spaken of om de trapper. Dit kunt u voorkomen met een fietsbeugel. Deze fietsbeugel zorgt ervoor dat uw viervoeter op een veilige manier naast de fiets kan lopen.

Hondenfietskar opvouwbaar

Bij Medpets zeggen we vaak, hoe makkelijker, hoe beter! Mocht u een hondenfietskar willen aanschaffen maar heeft u niet zoveel plek in de schuur? Probeer dan eens de Trixie Hondenfietskar Opvouwbaar. Deze is goed in gebruik en kunt u gemakkelijk opvouwen. Daarnaast kunt u de opvouwbare hondenfietskar ook ombouwen tot hondenwandelwagen.

Hondenfietskar voor elektrische fiets

Heeft u de normale fiets al uitgespeeld en fietst u tegenwoordig met een elektrische fiets over de wegen? Ook voor uw elektrische fiets hebben wij een geschikte hondenfietskar, namelijk de InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe! Let er wel op dat de toegestane snelheid 16 km/ph is met deze hondenfietskar. Ook het nemen van bochten moet u niet te hard moeten nemen. Hoe stevig de fietskar ook is, een ongelukje zit in een klein hoekje!