Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Paardensnoepjes

Heeft jouw paard een lekkere traktatie verdient na een training of wedstrijd? Door middel van een beloning, in de vorm van wat lekkers, kun je je paard stimuleren om het gewenste gedrag te vertonen. Liefde gaat toch nog steeds door de maag! Met wat lekkers op zak, zal jouw paard zeker voor je willen werken. Let er bij het geven van snoepjes wel op dat deze naast het voer gegeven worden; ze vervangen het hoofdvoer van jouw paard niet.

Meer informatie

1 - 20 van 20 Producten

Paardensnoepjes

Ben je op zoek naar lekkere snoepjes voor je paard? Bij Medpets vind je verschillende snacks voor jouw paard! Wissel ook eens af met verschillende snacks. Zo verras je je paard elke keer weer met een lekkere traktatie. Zo zijn de Vanilia Paardensnoepjes in verschillende smaken verkrijgbaar, namelijk tropical, herbal of naturel. Wil je je paard liever graanvrije snoepjes geven? Bekijk dan de Metazoa Snaxxx of de Effol Friend Snacks Well Food. Deze snacks zitten vol met vezels, mineralen en vitamines.

Bakmix

Hoe leuk is het om eens zelf iets te maken voor je paard? Bij Medpets vind je speciale bakmixen waar je een smakelijke cake of lekkere koekjes mee kunt maken! Leuk om zelf te doen maar ook samen met je kinderen! Het maken van deze lekkernijen is totaal niet moeilijk. Je hoeft alleen maar water toe te voegen. Laat het bakplezier dus maar beginnen!