Adori Wandmeubel Finn

Adori Wandmeubel Finn

We weten allemaal dat katten graag hoog zitten. Met deze wandmeubel Finn van Adori kan uw kat alle overzicht over de ruimte houden, iets wat ze maar al te graag willen.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Adori Wandmeubel Finn

We weten allemaal dat katten graag hoog zitten. Met deze wandmeubel Finn van Adori kan uw kat alle overzicht over de ruimte houden, iets wat ze maar al te graag willen. Het is een ronde mand voor aan de muur met een diameter van 45 cm. Het mandje is lekker zacht op opstaande randen voor een extra veilig gevoel! Schroeven voor de wandmontage zijn inbegrepen!

Product ID: 14476
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Adori Wandmeubel Finn ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Moeilijk te monteren, hout is ok maar minder dan op de foto
Door , 11 januari 2023

Mijn man heeft de mandjes zonet op de muur geplaatst. Er is veel gevloekt want het meegeleverde systeem is niet gemakkelijk in gebruik. Uiteindelijk bij de tweede poging eigen pluggen gebruikt. De dikte van het hout is niet meegerekend in de bevestiging dus we hebben de gaten heel wat dieper moeten maken ook. De poes komt eind deze week dus pas dan zullen we weten of ze het leuk vindt. Het hout is multiplex en dat ziet er goedkoop uit (was te verwachten voor deze prijs wellicht). Ze hangen en het ziet er wel ok uit.

Beoordelingen 1 - 1 van 1