Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Royal Canin

Royal Canin ontstond al in 1968. De Franse dierenarts Jean Cathary behandelde toen regelmatig honden met huidproblemen door voedselallergie. Hij dacht toen: daar kan ik wat aan doen! En zo geschiedde… Vanuit zijn praktijk begon Cathary zelf met het ontwikkelen van hypoallergeen hondenvoer. Niet snel daarna was de eerste Royal Canin voeding een feit.

Meer informatie

1 - 24 van 305 Producten

Jarenlange passie voor Royal Canin

En die passie is nog steeds terug te vinden. Dag in en dag uit wordt er hard gewerkt om uw huisdier gelukkig te maken. Royal Canin vindt namelijk dat elke kat en iedere hond uniek is. Daar moet dan ook passende en gezonde voeding voor bestaan. Dat doet Royal Canin door goed te kijken naar huisdieren: hoe ze in elkaar zitten, waar ze van houden en wat ze nodig hebben om gezond te blijven. Kiest u voor Royal Canin, dan kiest u voor de beste passende keus voor uw huisdier!

Royal Canin: geweldige voeding voor katten en honden

Royal Canin heeft door de jaren heen een tal aan diervoedingen ontwikkeld, speciaal voor uw hond of kat! Doordat Royal Canin veel investeert in onderzoeken, zijn er diverse voerlijnen ontwikkeld die perfect aansluiten op de behoeften van uw huisdier. Allereerst vindt u het dieetvoer onder de Royal Canin Veterinary Diet lijn. Deze voedingen zijn speciaal ontwikkeld voor honden en katten met een aandoening. Verder vindt u bij Royal Canin ook de Care Health Nutrition lijn, die uw hond of kat ondersteunt bij specifieke gezondheidsdoelen. Tot slot heeft Royal Canin de Breed Health Nutrition en Size Health Nutrition lijn ontwikkeld. Deze voerlijnen hebben speciaal voer voor specifieke honden- en kattenrassen of honden van specifieke gewichtklasses. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende voerlijnen.

Royal Canin Veterinary Diet

Ook als uw huisdier specifieke gevoeligheden heeft biedt Royal Canin passende dieetvoeding. Het juiste voer kan een belangrijke rol spelen in de behandeling van een bepaalde aandoening. Deze speciale voedingslijn vindt u onder de naam Royal Canin Veterinary Diet. Raadpleeg altijd eerst de dierenarts voordat u de dieetvoeding van Royal Canin aanschaft voor uw huisdier.

Royal Canin

We nemen als voorbeeld blaasgruis; een vervelende en pijnlijke aandoening in de urinewegen, die relatief veel voorkomt bij huisdieren. Royal Canin Urinary biedt dan de juiste ondersteuning en is zowel verkrijgbaar voor katten als honden.

Een ander voorbeeld van een veelvoorkomende aandoening is voedselintolerantie en/of voedselallergie bij uw huisdier. Dit ontstaat wanneer uw huisdier overgevoelig is voor een bepaald ingrediënt of bestandsdeel in de voeding. Het assortiment van Royal Canin Hypoallergenic is dan geschikt om de voedselovergevoeligheid van uw huisdier onder controle te houden.

Royal Canin Breed Health Nutrition

Geen honden- of kattenras is hetzelfde. Zo heeft een Duitse Herder hele andere behoeften dan een Shih Tzu. Royal Canin speelt hier op in met de Royal Canin Breed Health Nutrition. Dit honden- of kattenvoer is speciaal afgestemd op de behoeften van een specifiek honden- of kattenras. Zo kan een Duitse Herder wel extra ondersteuning gebruiken bij het gezond houden van zijn gewrichten, terwijl een Shih Tzu juist ondersteuning kan gebruiken bij het behoud van een gezonde en glanzende vacht.

Royal Canin Size Health Nutrition

Staat uw honden- of kattenras er niet tussen? Niet getreurd! Royal Canin heeft ook voor elke gewichtsklasse specifieke voeding samengesteld:

  • X-small: deze voeding is geschikt voor de kleinste viervoeters tot 4 kg
  • Small: deze voeding is geschikt voor honden tussen de 4 en 10 kg
  • Medium: deze voeding is geschikt voor honden tussen de 10 en 25 kg
  • Maxi: deze voeding is geschikt voor honden tussen de 25 en 40 kg
  • Giant: deze voeding is geschikt voor honden zwaarder dan 40 kg

Wist u trouwens dat de textuur, grootte en vorm van de brokjes zijn aangepast aan de kaken van uw hond? Dit leek jarenlang niet belangrijk, maar door verschillende onderzoeken blijkt wel degelijk dat brokken het verschil kunnen maken voor uw huisdier! De juiste brokken voor uw huisdier kunnen de volgende voordelen opleveren:

  • Een schoner gebit
  • Een betere smaakbeleving
  • De brokjes zijn gemakkelijker te grijpen
  • Eerder een verzadigd gevoel
  • Minder kans op schrokken

Royal Canin Care Health Nutrition

De Royal Canin Care Health Nutrition lijn is speciaal ontwikkeld om uw hond bij specifieke gezondheidsdoelen te ondersteunen. Zo vindt u bij Royal Canin voer voor honden en katten met een gevoelige spijsvertering, voer dat de vorming van haarballen tegengaat en honden- en kattenvoer dat het gebit ondersteunt. Ook voor sport- en werkhonden heeft Royal Canin speciale voeding, namelijk de Royal Canin Sporting Trail & Endurance.

Royal Canin Puppy en Royal Canin Kitten

Royal Canin heeft speciale voedingen voor puppy’s en kittens. Lees op onderstaande pagina’s alles over Royal Canin Puppy en Royal Canin Kitten.

Royal Canin Puppy

Er zijn maar weinig mensen die niet blij worden van puppies! Heeft u het geluk baasje te mogen zijn van zo’n lief bolletje wol? Dan wilt u er natuurlijk alles aan doen om het uw nieuwste gezinslid naar zijn zin te maken! Om het beste uit uw pup te halen, heeft Royal Canin diverse voedingen ontwikkeld die uw puppy helpen om gezond en gelukkig op te groeien. Zo heeft Royal Canin Breed Health Nutrition specifieke ras-afgestemde voedingen voor uw puppy. U vindt hier onder meer speciaal samengesteld puppyvoer voor Golden Retrievers, Franse Bulldogs, Jack Russells en meer! Naast voeding die speciaal afgestemd is op het ras, is er ook de Royal Canin Size Health Nutrition lijn. Deze voedingen richten zich op het gewicht van uw pup.

Royal Canin Aanbieding

Tijdens onze hondenvoer- of dieetvoeracties profiteert u van korting op alle Royal Canin voeding. Schrijf u snel in voor de nieuwsbrief om geen korting meer te missen!