Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Trixie

In 1974 wordt Trixie opgericht in Flensburg door Bonnik Hansen. Veertig jaar later levert Trixie producten aan bedrijven over de hele wereld. Het zeer uitgebreide assortiment bevat onder andere intelligentiespellen, verblijven, trainingshulpmiddelen, snacks en andere accessoires voor honden, katten, vogels, konijnen, knaagdieren en tuindieren.

Meer informatie

1 - 24 van 616 Producten

Kenmerkend van Trixie is het uitgebreide assortiment van een uitstekende kwaliteit. Trixie heeft tevens een groot aanbod producten van eigen huismerk.

Trixie Hondenproducten

Als u wat nodig hebt voor uw hond kunt u voor vrijwel alles bij Trixie terecht. Trixie heeft namelijk een erg breed assortiment hondenproducten van uitstekende kwaliteit. Een erg bekend product van Trixie is de Trixie Dog Barrier. Dit handige rekje zorgt ervoor dat u kamers of trappen kunt afschermen voor uw hond. Dit zorgt voor extra veiligheid! Naast dit product heeft Trixie ook vele seizoensgebonden producten in het assortiment voor uw hond. Denk hierbij aan hondenjassen en hondenschoenen voor in de winter of verkoelingsmatten en hondenzwembaden voor in de zomer.

Hondenjassen

Een hond kan het in stevige of natte kou behoorlijk koud krijgen. Het is belangrijk dat honden tijdens deze weersomstandigheden extra bescherming krijgen. Met behulp van een winterjas krijgt uw hond een wind- en waterproof bescherming. De hondenjassen van Trixie kenmerken zichzelf door hun werkzaamheid en goede kwaliteit. Deze jassen gaan namelijk erg lang mee en beschermen uw hond uitstekend. Medpets heeft onder andere de Trixie Prime Winter Coat in het assortiment. Deze jas geeft uw hond de beste bescherming in de winter. De Trixie Prime Coat geeft daarentegen de perfecte bescherming aan uw hond in de herfst. Beide hondenjassen zijn hebben een zachte voering, waardoor ze erg comfortabel zitten. De kleuren zijn er ook op afgestemd, want de winter variant heeft een blauwe kleur en de herfstvariant een bruine kleur.

Hondenschoenen

Het is belangrijk om uw hond zijn poten te beschermen op steenachtige grond, asfalt, heet zand of gladde ondervloeren. Ook tijdens de herfst en winter is het belangrijk om de poten van uw hond goed te beschermen tegen een koude ondergrond of zout en gruis. De Trixie Walker Active Hondenschoen of de Trixie Walker Care Comfort Hondenschoen zijn hierin de perfecte oplossing. Deze hondenschoenen zijn speciaal ontworpen ter bescherming van de hondenpoten en zijn gemaakt van zacht fleece materiaal. Het dragen van hondenschoenen is ook een goede oplossing wanneer uw hond last heeft van een wond. Deze schoenen zorgen er namelijk voor dat besmetting van de poot verkleind wordt.

Trixie

Verkoeling

Het is in de warme zomer belangrijk om jouw hond of kat goed te verkoelen. Met middelhoge temperaturen kunnen honden het al snel warm krijgen. Laat staan met hoge temperaturen. Verkoelingsproducten voor uw huisdier zijn daardoor een ‘must’ voor in de lente en zomer. De Trixie Cooling Mat of de Trixie Dog Pool zullen jouw hond verkoeling geven. Een koelmat wordt geactiveerd door lichaamsdruk en biedt honden een verfrissende plaats om te liggen. Een hondenzwembad is afgestemd op de grootte van uw hond en zorgt voor de verfrissende duik, die uw hond hard nodig heeft.

Vers water

Wilt u uw hond of kat ook voorzien van vers water? Dan kan met behulp van de Trixie Vital Flow Drinkfontein of de Trixie Bubble Stream Drinkfontein. Deze twee fonteinen worden beide met een filter aangedreven en kunnen jouw hond of kat ten alle tijden voorzien van vers stromend water. Beide fonteinen zijn tevens voorzien van een extra filter.

Katten

Ook voor katten heeft Trixie een hoop producten in het assortiment. Een kattenbak is daar één van. Trixie Cat House is namelijk de perfecte combinatie van stijlvol en bruikbaar ineen. Geen ruimte voor deze kattenbak? Dan is de Trixie Berto Kattentoilet de ideale kattenbak voor uw kat. Dit kattentoilet is tevens open, waardoor u het gemakkelijk kunt schoonmaken. De kattenbak gemakkelijker betreden of verlaten is hierin een bijkomend voordeel voor uw kat.