Service
Winkelmandje
Menu

Konijnen

Op Medpets.be vindt u een groot assortiment geneesmiddelen, voedingssupplementen en benodigdheden voor uw konijn. Mocht u vragen hebben over de producten of staat het product dat u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Meer informatie

1 - 24 van 418 Producten

Voeding

Medpets beschikt over een uitgebreid assortiment aan konijnenvoer. Het is belangrijk dat uw konijn essentiële vitaminen en vezels binnen krijgt door middel van uitgebalanceerde voeding. Ook is er speciale voeding om selectief eetgedrag bij konijnen te voorkomen. Dit is voeding dat bestaat uit één soort brokje of nugget. Zo kan uw konijn niet alleen de lekkere stukjes voeding er tussen uit eten.

Medicijnen en supplementen

Er is ruime keuze aan medicijnen en supplementen voor konijnen. De medicijnen en supplementen kunnen dienen ter verlichting, voorkoming of ter ondersteuning van uiteenlopende klachten. Het kan verstandig zijn om voedingssupplementen aan uw konijn te geven bijvoorbeeld na een operatie, ziekte of wanneer uw konijn op leeftijd begint te raken.

Benodigdheden

De benodigdheden voor konijnen lopen uiteen van bodembedekking tot drinkflessen. Voor konijnen is het belangrijk en plezierig dat ze bezig gehouden worden. Dit kan bijvoorbeeld met speelgoed. Daarnaast beschikt Medpets over medische benodigdheden. Deze benodigdheden kunnen van belang zijn wanneer uw konijn een operatie heeft ondergaan of een verwonding heeft opgelopen. Enkele voorbeelden van producten zijn een Medical Petshirt, wondspray, thermometer etc.

Omgeving

Konijnen hebben diverse producten in het verblijf nodig. Voor die producten kunt u terecht in de categorie hygiëne & omgeving of benodigdheden. Zo is het belangrijk dat het konijnenverblijf en de omgeving van het verblijf op de juiste manier worden gereinigd. Medpets beschikt ook over producten die de nare geurtjes uit het verblijf neutraliseren.