Service
Winkelmandje
Menu

Frontline

Frontline beschermt uw huisdier tegen vervelende beestjes als vlooien, teken en luizen. De pipetjes met de werkzame stof Fipronil zijn eenvoudig in gebruik en bieden wekenlang bescherming tegen dit ongedierte. Bij Medpets vindt u Frontine Combo, Frontline Spot-On, Frontline Spray en FRONTPRO.

Meer informatie

1 - 9 van 9 Producten

Frontline hanteert hierbij een aantal belangrijke kenwaarden:

  • Frontline streeft naar gezonde en gelukkige huisdieren. Hierbij zet Frontline zich al 22 jaar in om u te ondersteunen bij de verzorging van uw huisdier.
  • Frontline streeft er ook naar om betrouwbare producten te leveren. De producten worden ontwikkeld met respect voor de huisdieren. Zo vindt u producten voor honden en katten in alle soorten en maten. De producten zijn volledig afgestemd op de behoeftes van uw dier!
  • Frontline wil het bekendste vlooienbestrijdingsmiddel leveren. De 3 middelen tegen vlooien, teken en luizen beschermen uw hond of kat! Zo weet u als baasje precies waar u aan toe bent.

 

Frontline Combo

Frontline Combo is een combinatieproduct met de werkzame stoffen fipronil en (S)-methopreen. Het is niet alleen een anti-vlooienmiddel, maar bestrijdt ook teken. Daarnaast is het product dankzij (S)-methopreen ook werkzaam tegen de eitjes en larven van vlooien. Op deze manier krijgen nieuwe vlooien geen kans en wordt de besmetting van de leefomgeving van uw hond of kat verminderd. Frontline Combo is een compleet anti-vlooienmiddel voor uw hond of kat. Met één pipet beschermt u uw hond tot wel 8 weken tegen vlooien en tot wel 4 weken tegen teken. Voor katten geldt een bescherming van 4 weken tegen vlooien en 2 weken tegen teken. Voor uw pup of kitten zijn er aparte pipetten beschikbaar.

Frontline Spot-On

De Frontline Spot-On is gemakkelijk aan te brengen door middel van een pipet. Het werkzame bestanddeel bij dit middel is Fipronil. De vloeistof biedt uw hond of kat uitstekende bescherming tegen volwassen vlooien, teken en bijtende luizen. Voor honden en katten geldt dat binnen 24 uur de vlooien gedood zijn en teken binnen 48 uur. Bij honden is middel circa 8 weken werkzaam tegen vlooien en ongeveer 4 weken tegen teken. Bij katten beschermt de Frontline Spot-on 4 weken tegen herbesmetting van vlooien en tot 2 weken tegen terugkerende teken.

Frontline Spray

Frontline Spray is geschikt voor zowel hond als kat en heeft een snelle werking. Het doodt niet alleen vlooien, maar ook teken bij honden. De spray is tot wel 4 weken werkzaam tegen teken en 5 weken tot maximaal 3 maanden tegen vlooien bij uw hond. De spray is 6 weken werkzaam tegen vlooien bij uw kat. Deze spray kan gebruikt worden bij:

  • Katten en honden
  • Puppies en kittens vanaf 2 dagen oud
  • Drachtige en zogende dieren

Frontline Pet Care

De Frontline Pet Care lijn is gebaseerd op verzorgingsproducten voor uw hond of kat. Hier vindt u onder andere producten als shampoos, oogreinigers, oorreinigers en beschermingszalfjes- en sprays voor de huid. De producten zijn zowel voor honden als katten geschikt en spelen in op de behoeften van uw huisdier. Zo heeft Frontline verschillende shampoos ontwikkeld voor honden met een donkere vacht, een witte vacht of een gevoelige huid. Krijgt u de haren van uw hond ook nooit goed uitgekamd? Ook hier heeft Frontline een speciale shampoo voor ontwikkeld, namelijk de Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend. Ook voor de voeten en voetzoolkussentjes heeft Frontline een beschermende en ondersteunende balsem. Deze balsem zorgt voor een beschermend laagje, die de pootjes beschermt tegen sneeuw, zand en andere factoren. De zonnebloemolie in dit product draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid. Voor ieder dier vindt u dus bij Frontline de juiste verzorgingsproducten!

FRONTPRO

FRONTPRO is een smakelijke kauwtablet die snel en effectief werkt tegen vlooien en teken. Dit product doodt vlooien binnen 8 uur, zodat ze geen eitjes kunnen leggen. Zo beschermt de tablet tegen een verdere vlooienbesmetting. FRONTPRO beschermt uw hond voor maar liefst 30 dagen.  De tabletten zijn makkelijk te geven met of zonder eten en werken ook tegen demodex en schurft. Aangezien het product van binnenuit werkt, mag u direct na het geven van de kauwtablet weer knuffelen met uw hond.