Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Trovet

TROVET is een Nederlands merk en ontwikkelt voeding voor alle honden en katten; van pup of kitten tot volwassen hond of kat. TROVET is al sinds eind jaren tachtig op de markt en heeft in de loop der tijd veel kennis en kunde ontwikkelt op het gebied van dierenvoeding.

Meer informatie

1 - 24 van 86 Producten

Betrouwbaar en betaalbare dieetvoeding

Deze kennis wordt dagelijks ingezet voor het up-to-date houden van het bestaande assortiment en het ontwikkelen van nieuwe innovatieve voedingsproducten. Het assortiment van TROVET bestaat voornamelijk uit dieetvoeding voor honden en katten. De dieetvoeding van TROVET is samengesteld voor huisdieren met overgewicht of blaas-, nier- lever- en spijsverteringsproblemen. Naast het speciale dieetvoer biedt TROVET ook gezondheidsvoeding. Hieronder vallen ook puppy- en kittenmelkpoeder en volledige voeding voor pups en kittens. Het voer van TROVET bevat vaak slechts één proteïnebron en is daardoor ook geschikt voor honden en katten met een voedselallergie of -overgevoeligheid. TROVET voorziet in alle voedingsbehoeften van uw volwassen of jonge huisdier. Daarnaast wordt er voortdurend gewerkt aan uitbreiding en verbetering van het assortiment.

Exclusief via de dierenarts

Het assortiment van TROVET is exclusief via de dierenarts te verkrijgen. Op basis van het advies van een dierenarts kunt u de juiste dieetvoeding van TROVET voorgeschreven krijgen. Dierenartsen stellen tevens strenge kwaliteitseisen aan de producten in hun kliniek. Dierenartsen verkopen alleen producten met een goede samenstelling en waarvan de werking bewezen is. De voedingsproducten van TROVET zijn op basis van de recente inzichten samengesteld en bevatten alleen hoogwaardige grondstoffen. Alle producten van TROVET zijn ook vrij van chemische geur, kleur- en smaakstoffen. TROVET is al 30 jaar te verkrijgen bij dierenartsen en online dierenspeciaalzaken.

Kenmerken TROVET producten

  • Uitgebreid assortiment kwaliteitsvoer
  • Voor honden, katten, konijnen en cavia’s
  • Veterinary exclusive
  • Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen
  • Betaalbaar
  • Uniek eliminatie- en hypoallergeen dieetvoer
  • Alleen maar hoogwaardige grondstoffen
  • Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen

Aanbod

Medpets heeft een groot deel van het TROVET assortiment op de website staan. Zo heeft Medpets TROVET producten voor honden, katten, konijnen, en cavia’s. Een bekende droogvoeding voor honden is de TRVET Hypoallergenic VPD (Venison) Hond. Dit droogvoer is lichtverteerbaar dieetvoer voor honden met een voedselovergevoeligheid, gebaseerd op slechts één eiwit. Naast voedselovergevoeligheid heeft Medpets ook producten in het assortiment voor overgewicht of blaas-, nier- lever- en spijsverteringsproblemen.