Service
Winkelmandje
Menu

Over ons

Medpets.be is een online dierenapotheek waar u diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor uw honden, katten, paarden, kleindieren, vogels, vissen, tuindieren en boerderijdieren voordelig online kunt bestellen. Uw bestelling wordt binnen één tot drie werkdagen op uw werk of thuis bezorgd.

Medpets.be is de Belgische website van een van oorsprong Nederlandse online dierenapotheek. Medpets is opgericht in 2007 en was destijds de eerste webwinkel met een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en voeding.

Voordeel en gemak

Op Medpets.be kunt u een zeer uitgebreid assortiment producten bestellen waarvan het merendeel over het algemeen uitsluitend bij de dierenarts verkrijgbaar is. Wij hebben meer dan 15.000 producten in ons assortiment, waarmee we vrijwel altijd aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen. Alleen producten waarvoor in Nederland een receptplicht geldt, kunnen wij niet leveren.

Organisatie

Het Medpets-team bestaat uit klantendienst-, marketing- en magazijnmedewerkers. Uniek aan dit concept is dat wij bovendien een dierenarts in dienst hebben. Indien u aanvullende informatie wenst over een bepaald middel of graag productadvies bij een lichamelijke klacht zou hebben, dan kunt u onze dierenarts telefonisch of per e-mail raadplegen. U kunt onze dierenarts contacteren via dierenarts@medpets.be of telefoonnummer 03 – 555 91 23.

Nieuwsbrief

Daarnaast schrijft onze dierenarts tweewekelijks een column voor onze e-mail nieuwsbrief waarin zij achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden geeft. Via het aanmeldformulier op Medpets.be kunt u zich op de nieuwsbrief abonneren.

Onlinepets in Top 250 groeibedrijven

Onlinepets is één van de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op de ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). De criteria om in deze lijst te komen waren dat het bedrijf aan het begin van de periode minimaal tien werknemers moest hebben, een omzet van 5 miljoen euro moest behalen en minimaal 20 procent groei in omzet of werknemers moest realiseren.

Skal certificaat

Medpets beschikt over een Skal certificaat. Skal staat voor ‘Stichting Keur Alternatief voortgebrachte Landbouw producten’. Met de Skal certificering mag Medpets biologische producten opslaan en distribueren. Mensen worden steeds bewuster in hun voedselkeuze, een logisch gevolg is dat de behoefte aan biologische voeding voor huisdieren ook groeit. Door dierenvoeding met dit keurmerk te kopen wordt u verzekerd dat voor dit product alleen vlees is gebruikt van dieren die volgens de biologische eisen gehouden worden, dat er geen toegevoegde chemische middelen en dat er géén genetisch gemanipuleerde ingrediënten zijn gebruikt. Deze biologische producten zijn te herkennen aan het biologische keurmerk.

Partner van de Dierenbescherming

De Dierenbescherming beschermt dieren door het verlenen van (nood)hulp en opvang, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van een diervriendelijke samenleving. Dankzij de Dierenbescherming worden er jaarlijks vele tienduizenden honden, katten, konijnen en knaagdieren opgevangen. Daarnaast hebben miljoenen dieren uit de vee-industrie een beter leven dankzij het Beter Leven keurmerk. De gezondheid van ieder dier staat bij Medpets voorop en daarom is er vanaf 2016 een samenwerking opgestart met de Dierenbescherming. Medpets gelooft in de samenwerkingskracht om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn.

Donaties

Medpets steunt! In Nederland bevinden zich veel organisaties die zich inzetten voor de opvang van gedumpte of dakloze dieren. Om deze organisaties (denk bijvoorbeeld aan een dierenasiel) een hart onder de riem te steken doneert Medpets elke maand de niet meer verkoopbare producten. Op deze manier verspillen we niets en helpen we andere dieren ook.

Medpets.be wint Publieksprijs BeCommerce Awards 2015 en 2017

Medpets.be heeft de Publieksprijs van de BeCommerce Awards 2015 en 2017 gewonnen! In het Koloniënpaleis in Tervuren werd Medpets.be uitgeroepen tot de beste webwinkel in de categorie Home, Garden & Animal.

Tijdens de BeCommerce Awards worden de beste webwinkels van België verkozen. Hier wordt gelet op alle aspecten van online winkelen zoals klantenservice, prijs-kwaliteitverhouding, gebruiksvriendelijkheid van de website en de verzendproposities. Wij zijn erg trots dat het publiek ons tot beste webshop heeft verkozen!

Wij willen iedereen die ons heeft beoordeeld ontzettend bedanken! Zonder uw hulp hadden wij deze awards niet kunnen winnen. Bedankt!