AFP Chill Out - Always Cool Dog Mat
AFP Chill Out - Always Cool Dog Mat
AFP Chill Out - Always Cool Dog Mat
AFP Chill Out - Always Cool Dog Mat
AFP Chill Out - Always Cool Dog Mat
AFP Chill Out - Always Cool Dog Mat

AFP Chill Out - Always Cool Dog Mat

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk alle hondenmanden en slaapplaatsen.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk alle hondenmanden en slaapplaatsen.

All For Paws

All For Paws is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en stijlvolle producten voor honden en katten. Het team achter All For Paws spant zich continu in om producten te ontwerpen die zowel voldoen aan de behoeften van de huisdieren, maar ook passen bij de verschillende levensstijlen van hun baasjes. Het zijn nuttige producten met een verhaal en een doel, zoals All For Paws dit zelf omschrijft. De producten van All For Paws zijn wereldwijd verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Medpets.nl.

Gevoelig voor warmte

Oververhitting kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid van honden. Honden hebben vrijwel geen zweetklieren. Ze kunnen hun lichaamstemperatuur alleen reguleren door te hijgen of door te zweten via hun voetkussentjes. Een hond kan op deze manier echter maar een klein deel van zijn overtollige lichaamswarmte kwijt. Daarom zijn honden gevoelig voor een hitteberoerte, wat kan leiden tot blijvende schade aan organen, een coma of in ernstige gevallen zelfs een overlijden.

AFP Chill Out - Always Cool Dog Mat

Kan uw hond op warme dagen ook wel wat verkoeling gebruiken? De Chill Out Always Cool Dog Mat van All For Paws is een aangename verkoeling voor honden. Zelfs op de warmste dagen zorgt de speciale gel binnenin de koelmat ervoor dat de mat altijd koel is. De AFP Chill Out Always Cool Dog Mat hoeft niet gekoeld te worden in de koelkast en kan daardoor op ieder gewenst moment in werking worden gezet.

De AFP Chill Out Always Cool Dog Mat wordt geactiveerd door het lichaamsgewicht van de hond. De mat wordt 10 tot 15 graden koeler dan de temperatuur van de omgeving waarin de hond zich bevindt. Gedurende 3 tot 4 uur zal de koelmat zijn werk doen. Vervolgens heractiveert de koelmat zichzelf wanneer deze een aantal minuten niet gebruikt wordt. De koelmat is gemakkelijk schoon te maken en vervolgens op te vouwen.

De koelmat bevat geen chemische bestanddelen.

Maten

  • Maat M: 50 x 40 cm.
  • Maat L: 90 x 60 cm.
Product ID: 2767
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met AFP Chill Out - Always Cool Dog Mat ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Spijt van aankoop
Door , 10 augustus 2020

I had speciaal 1 van de duurdere koelmatten gekocht, hopende dat die dan goed zou werken. Ik ben er zelf met mijn blote voeten gaan opstaan en voel nul verschil. Ik zou hem wel hebben teruggestuurd, maar om hygienische redenen mag dit niet (begrijpbaar wel). Bovendien ligt mij hond er nooit op, maar aangezien er toch geen koelende werking is, vind ik dat nu nog niet zo erg. Mat is wel zwaar en blijkbaar van goede kwaliteit maar mist zijn doel.

Zeer
Door , 30 juni 2020

Spijt dat we dit niet eerder hebben gekocht.

AFP Chill Out cool mat for dogs
Door , 12 juni 2020

Hond maakt er dit moment geen gebruik van(alhoewel hij kan)

Ontgoocheld resultaat
Door , 24 juli 2017

De koelmat geeft niet het gewenste effect!

Prima Produkt
Door , 16 juli 2017

Zorgt echt wel voor verkoeling! Zeer tevreden!

Koelmatten zijn super
Door , 10 juli 2017

Superaankoop

Beoordelingen 1 - 6 van 18