AFP Chill Out - Bandana
AFP Chill Out - Bandana

AFP Chill Out - Bandana

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bij warm weer kunnen honden last hebben van de hitte. De AFP Chill Out Bandana is een hondensjaal die bij hoge temperaturen voor verkoeling zorgt. De speciale stof van de bandana absorbeert water en geeft de koelte hiervan af aan uw hond. De sjaal is voorzien van een handige klittenbandsluiting.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

All For Paws

All For Paws is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en stijlvolle producten voor honden en katten. Het team achter All For Paws spant zich continu in om producten te ontwerpen die zowel voldoen aan de behoeften van de huisdieren, maar ook passen bij de verschillende levensstijlen van hun baasjes. Het zijn nuttige producten met een verhaal en een doel, zoals All For Paws dit zelf omschrijft. De producten van All For Paws zijn wereldwijd verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Medpets.nl.

AFP Chill Out - Bandana

Honden hebben slechts één manier om hun warmte kwijt te raken; ze hijgen. Bij hoge temperaturen kan dit zorgen voor overhitting of een zonnesteek. Met de Chill Out Bandana van AFP kan uw hond op zomerse dagen afkoelen. Wanneer u de sjaal in koud water onderdompelt, absorbeert deze het koude water. De bandana geeft de koelte van het water af aan het lichaam van uw hond waardoor hij afkoelt. Met de handige klittenbandsluiting kunt u de sjaal eenvoudig bij uw hond omdoen.

Gebruik

U hoeft de Bandana slechts kort onder het stromende water te houden. Hierna kunt u de halsband bij uw hond omdoen. Herhaal deze procedure om de paar uur.

Maten

Welke maat heeft mijn hond nodig?
MaatNekomvang
M38 - 46 cm
XL53 - 62 cm

Kleur

Blauw

Wat als de AFP Chill Out - Bandana niet past?

Om te controleren of de bandana past, mag u deze uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de bandana, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 4945
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met AFP Chill Out - Bandana ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Matig
Door , 30 augustus 2020

Ik heb dit artikel gekocht tijdens de hittegolf van 2020. Het artikel koelt wel maar slechts minimaal en het warmt ook veel sneller op dan verwacht. Volgende keer koop ik een bandana gebaseerd op een andere technologie.

Cold bandana
Door , 03 juli 2019

Met de voorbije warme dagen, brengt deze verkoelende bandana echt verkoeling voor men lieve Jack Russel. Je merkt echt het verschil als het net nat gemaakt is of dat hij warm is. Hij begint gelijk hard te hijgen als de bandana nimeer koel is. Voor mij super product!!

Niet zo geschikt voor langharige honden
Door , 28 juni 2017

Ik heb een langharige honden; een beardy en een shitzu en ik denk dat het voor mijn honden niet zo goed is aangezien het op hun haren rust en niet op hun huid!! Voor kortharige honden denk ik wel dat het zijn nut heeft!!!

Antwoord van Medpets

Beste TineVan de Vannet, Bedankt voor uw review. De bandana zal bij een hond met een korte vacht eerder contact maken met de huid. Bij een hond met een langere vacht kost het iets meer tijd om de verkoeling aan de huid over te dragen, maar zal ook in dat geval verkoeling bieden. U kunt proberen om de bandana onder de lange vacht te plaatsen, zodat het huidcontact wat beter is. Met vriendelijke groeten, Team Medpets

Beoordelingen 1 - 3 van 3