AFP Chill Out - Water Fountain
AFP Chill Out - Water Fountain
AFP Chill Out - Water Fountain

AFP Chill Out - Water Fountain

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Eén keer drukken op het pedaal en uw hond heeft vers water. Makkelijk te bedienen. Geeft verkoeling en waterpret op warme dagen.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

All For Paws

All For Paws is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en stijlvolle producten voor honden en katten. Het team achter All For Paws spant zich continu in om producten te ontwerpen die zowel voldoen aan de behoeften van de huisdieren, maar ook passen bij de verschillende levensstijlen van hun baasjes. Het zijn nuttige producten met een verhaal en een doel, zoals All For Paws dit zelf omschrijft. De producten van All For Paws zijn wereldwijd verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Medpets.nl.

Gevoelig voor warmte

Oververhitting kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid van honden. Honden hebben vrijwel geen zweetklieren. Ze kunnen hun lichaamstemperatuur alleen reguleren door te hijgen of door te zweten via hun voetkussentjes. Een hond kan op deze manier echter maar een klein deel van zijn overtollige lichaamswarmte kwijt. Daarom zijn honden gevoelig voor een hitteberoerte, wat kan leiden tot blijvende schade aan organen, een coma of in ernstige gevallen zelfs een overlijden.

AFP Chill Out - Water Fountain

De AFP Chill Out - Water Fountain is makkelijk aan te sluiten op de tuinslang. De waterfontein geeft uw hond onbeperkt toegang tot vers water. Op warme dagen biedt de fontein niet alleen verkoeling maar ook urenlang speelplezier. Het waterspeeltje is met één druk op het pedaal te bedienen. Het pedaal is voorzien van een anti-sliplaag. De AFP Chill Out - Water Fountain is geschikt voor alle honden.

Afmetingen

25 x 22 x 8,7 cm

Product ID: 3668
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met AFP Chill Out - Water Fountain ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Niet voor kleine honden
Door , 10 april 2020

Onze Franse Buldog speelt heel graag met water, maar er komt niets uit de sproeier zolang de pedaal niet helemaal is ingedrukt. Om de pedaal in te drukken moet ze haar volle gewicht er bewust opzetten (met haar poot alleen komt er niks uit). De sproeier maakt ook een hard zoemgeluid als de knop ingedrukt is, waar ze telkens van schrikt.

Voorzichtige waterpret
Door , 03 september 2018

Gekocht ter afkoeling tijdens hete dagen maar onze honden frustreren zich erin. Ze zien het water dat er uit spuit niet als drinken of afkoeling maar springen er voor achteruit. Hopelijk leren ze nog...

Water fun
Door , 17 augustus 2018

Het leek me leuk met dit warme weer, helaas vindt Mette het niet zo leuk. Ze heeft schrik van het water dat eruit komt. Maar daarom is het product wel ok, volgend jaar proberen we opnieuw.

Gaat snel kapot
Door , 13 augustus 2018

Gaat snel kapot, heb er al drie versleten in 2 maand tijd. Water komt niet veel hoger dan 10 cm zelfs met een extra korte tuinslang. Tweede dat ik kocht was zelfs binnen 1 dag kapot.

Top
Door , 13 augustus 2018

Fijn spelletje voor de hond, na enkele keren het voor te doen was onze hond er snel mee weg, en een uitstekende verkoeling ! Top !

Tevreden
Door , 07 augustus 2018

Ik denk dat niet alleen ik maar ook mijn hond zeer tevreden is. Lekkere verfrissing bij het warme weer. Ook van de prijs ben ik content.

Beoordelingen 1 - 6 van 9