AFP - Classic Comfort - Roller Ball Floor Scratcher

AFP - Classic Comfort - Roller Ball Floor Scratcher

Dit product is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u hier kijken.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

All For Paws

All For Paws is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en stijlvolle producten voor honden en katten. Het team achter All For Paws spant zich continu in om producten te ontwerpen die zowel voldoen aan de behoeften van de huisdieren, maar ook passen bij de verschillende levensstijlen van hun baasjes. Het zijn nuttige producten met een verhaal en een doel, zoals All For Paws dit zelf omschrijft. De producten van All For Paws zijn wereldwijd verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Medpets.be.

Instinct

Katten hebben vanuit hun instinct de behoefte om te krabben. Dit doen ze om hun nagels scherp te houden maar ook om de buitenste, dode laag van de nagel te verwijderen. Na het verwijderen van deze laag, komt er een nieuwe scherpe nagel onder vandaan. Ook kunnen katten zich tijdens het krabben lekker uitrekken en de energie kwijtraken.

AFP - Classic Comfort - Roller Ball Floor Scratcher

De Classic Comfort krabpaal van AFP combineert een stijlvol design met functionaliteit. Zo zorgt AFP voor een essentieel onderdeel van een kattenomgeving. Het design zorgt er voor dat uw kat ook gebruik kan maken van het ligcomfort van de krabpaal. De krabpaal is tevens voorzien van twee speeltjes voor uw kat.

Belangrijke eigenschappen

  • Voorzien van natuurlijk duurzaam canvas en jute voor optimaal krabplezier.
  • Bevat 2 speeltjes. Het eerste speeltje is een schuifbare bal bekleed met touw. Het tweede speeltje is een bal met veren aan een hengel. De 2 speeltjes zijn geïntegreerd in de krabpaal.

Afmeting

82 x 35 x 75 cm.

Product ID: 3422
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met AFP - Classic Comfort - Roller Ball Floor Scratcher ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling