AFP Fountain Fresh

AFP Fountain Fresh

Vers water draagt bij aan een betere gezondheid van uw hond. Met de Fountain Fresh van AFP kan uw hond op ieder moment van de dag vers gefilterd water drinken. Het filter is los verkrijgbaar.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

AFP Fountain Fresh

De All For Paws Fountain Fresh voorziet uw hond van vers, stromend en gefilterd water. Het filtersysteem bestaat uit een schuim- en een koolstoffilter in één. Het filter zorgt ervoor dat er geen vuil, voedsel, haar en bezinksel in het water komt. Het verwisselen van het filter is eenvoudig en het wordt aangeraden dit één keer per week te doen. Verder is de drinkfontein voorzien van LED-verlichting waardoor de fontein ook in het donker extra aantrekkingskracht heeft.

Stromend water

Stromend water draagt bij aan een betere gezondheid van uw huisdier. Het stromende water zorgt er namelijk voor dat uw hond het water goed kan zien, wat bij stilstaand water niet altijd het geval is. Doordat het water continu stroomt, wordt er zuurstof aangetrokken in het water. Het schone, stromende, zuurstofrijke drinkwater helpt gezondheidsproblemen te voorkomen en stimuleert uw huisdier om meer water te drinken, wat ook bijdraagt aan een goede gezondheid.

All For Paws

All For Paws is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en stijlvolle producten voor honden en katten. Het team achter All For Paws spant zich continu in om producten te ontwerpen die zowel voldoen aan de behoeften van de huisdieren, maar ook passen bij de verschillende levensstijlen van hun baasjes. Het zijn nuttige producten met een verhaal en een doel, zoals All For Paws dit zelf omschrijft. De producten van All For Paws zijn wereldwijd verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Medpets.nl.

Afmetingen

25,5 x 21 x 18 cm

Inhoud

3 liter

Product ID: 4041
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met AFP Fountain Fresh ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling