Aïkiou

In 2008 richtte Kathleen Desrosiers, een diergezondheidstechnicus, Aïkiou op. Toen zij beviel van een dochter, realiseerde ze zich dat ze nog maar weinig tijd had om voor Sumo te zorgen. Na een tijdje begon de Golden Retriever dan ook tekenen van verveling te tonen. Kathleen vroeg zich af hoe ze haar harige vriend toch kon entertainen. Samen met andere specialisten verzon ze toen een interactieve voerbak, die aansloot op de natuurlijke behoefte van de hond. Het werd een succes; volgens vele dierenartsen zou de slimme voerbak voor alle honden een algemeen huishoudelijk artikel moeten zijn. En zo geschiedde: er worden allang niet meer alleen interactieve voerbakken voor honden geproduceerd. Aïkiou maakt tegenwoordig tientallen artikelen die verrijking bieden in het leven van uw hond of kat. Zo hoeven ze zich nooit meer te vervelen!

Aïkiou Interactive Bowl

Daar waar het allemaal mee begon, de Aïkiou Interactive Bowl! De vrolijk gekleurde voerbak stimuleert het natuurlijke gedrag van uw viervoeter. Het slimme product zal er namelijk voor zorgen dat uw hond op zoek zal moeten gaan naar zijn maaltijd. Zo blijft uw harige vriend fysiek, maar ook mentaal gezond. De voerbak heeft 14 vakken waar u het voer van uw hond in kan verbergen. Nu is het aan hem om het voer ‘op te graven’! Bovendien zorgt u er zo voor dat uw hond langzamer eet; zo is schrokken verleden tijd!

Is de Aïkiou Interactive Bowl iets te uitdagend voor uw hond? De Aïkiou Junior Interactive Bowl is ook een voerbak en puzzel in één, maar iets minder moeilijk. Zijn spelletjes of puzzels niet echt uw hond zijn ding? De Aïkiou Hexa Bowl benodigd bijna geen denkwerk, maar laat uw harige vriend wel rustiger eten, zonder te schrokken.

Aïkiou Thin Cat Interactive Bowl

Er is natuurlijk ook aan uw kat gedacht! De Aïkiou Thin Cat Interactive Bowl is een slimme voerbak die het jachtinstinct van uw huistijger aanwakkert. De voerbak bevat twee grote bloemen, waar u eenvoudig snoepjes of voer in verstopt. Om zijn maaltijd bij elkaar te sprokkelen, zal uw kat zijn pootjes moeten gebruiken. De snelheid van de inname van het voedsel wordt hierbij verminderd, wat bevorderend is voor de spijsvertering.

Nog meer speelplezier? Voor uw kat zijn ook interactieve speeltjes verkrijgbaar in de vorm van een muis. Bekijk snel de Aïkiou Cat Treat Mouse!